اخر_خط مدیر عضویت: 1402/06/24 تعداد پست: 282 عنوان من_عکس | مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 89 پست محض بیکاری بود و دیگر هیچ در روزگـارے کہ بـا ܩُـردن عـزیـز ܩـیـشـے زنـدگـے ڪـردن خـطـاسـت!:️ 1402/08/10 | 03:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اخر_خط مدیر استارتر عضویت: 1402/06/24 تعداد پست: 282 اسمتم همینطوریه؟ آخر منهای خط؟ برو بچههههه برو دور و بر من نپلک به طلوعی میگماااا افرین، دقیقا همینطوریه 😂منو از طلوعی نترسون همه چیز زیر سر خودته خداییش اون مرتیکه چرا اونجوری ترکید در روزگـارے کہ بـا ܩُـردن عـزیـز ܩـیـشـے زنـدگـے ڪـردن خـطـاسـت!:️
دوست_داری_کی_باشم؟ عضویت: 1402/07/29 تعداد پست: 714 کاش تو کیک نبودی، واگعی بودی 😢 جون و سرت سلامت باد رفیق❤️ خوبم الان بریم لالا که صبح باشگاه دارم ... فدا مدا چسی نیا بچه پررو خیلیم خوش گذشت باش پلاس شدم سایت چتر میشم سرت .جای منم ورزش کن واقعنی حسش نیس چن وقته کلا نرفتمشبت پر ستاره
زن_مالک عضویت: 1402/07/17 تعداد پست: 1617 افرین، دقیقا همینطوریه 😂 منو از طلوعی نترسون همه چیز زیر سر خودته خداییش اون مرتیکه چرا اون ... مرض داشت طلوعی دید سد راهشه ترکوندش بعدشمممم معلومه که همش زیر سر خودمه! به من میگن سمیرا نه برگ چغندر. بترس از من😂😂
اخر_خط مدیر استارتر عضویت: 1402/06/24 تعداد پست: 282 😂😂😂😂😂😂 عزیز دلم این زبان خیلی واضح و رسا مال کجاست؟ ینی ها هرکی تایپک ببینه فقط جی ... 😂 😂 😂 😂 فقط مال تو، غیراز تو به هیشکی با زبون خاصم صحبت نمیکنم خوبه دیگه خنده بر هر درد نادرمان دواست 😅 در روزگـارے کہ بـا ܩُـردن عـزیـز ܩـیـشـے زنـدگـے ڪـردن خـطـاسـت!:️
دوست_داری_کی_باشم؟ عضویت: 1402/07/29 تعداد پست: 714 😂 😂 😂 😂 فقط مال تو، غیراز تو به هیشکی با زبون خاصم صحبت نمیکنم خوبه دیگه خنده بر هر درد ن ... خدای من چقدر خندیدم هنوز نیشم بازه دمت گرم
اخر_خط مدیر استارتر عضویت: 1402/06/24 تعداد پست: 282 فدا مدا چسی نیا بچه پررو خیلیم خوش گذشت باش پلاس شدم سایت چتر میشم سرت . جای منم ورزش کن واق ... این روزا هوای دلم ابریه، تا بارون نگرفت چترتو باز کن، من جای خودمم کیکی ورزش میکنم 😂😂😂اوکی باشه، صبت آفتابی پرتقالی در روزگـارے کہ بـا ܩُـردن عـزیـز ܩـیـشـے زنـدگـے ڪـردن خـطـاسـت!:️
دوست_داری_کی_باشم؟ عضویت: 1402/07/29 تعداد پست: 714 این روزا هوای دلم ابریه، تا بارون نگرفت چترتو باز کن، من جای خودمم کیکی ورزش میکنم 😂😂😂 او ... بآرون بیاد ترجیح میدم بدون چتر باشم خیس شم.... هرتایمی دوس داشتی خوشحال میشم حرف بزنیم
اخر_خط مدیر استارتر عضویت: 1402/06/24 تعداد پست: 282 بآرون بیاد ترجیح میدم بدون چتر باشم خیس شم.... هرتایمی دوس داشتی خوشحال میشم حرف بزنیم بیا شهرم بریم زیر بارون خیس شیم تو باشیو من یه لاته و یهرشوکول تلخ در روزگـارے کہ بـا ܩُـردن عـزیـز ܩـیـشـے زنـدگـے ڪـردن خـطـاسـت!:️
اقارضاپروانه عضویت: 1402/07/29 تعداد پست: 1095 توزو خدا تاپیک درست بزنید بیخود ملت رو علاف کردید دوسه تا اشنا مارو سرکار گذاشتید خانم هستم نام کاربریم کاراکتر شخصیت پوست شیر بود که دوستش داشتم
اخر_خط مدیر استارتر عضویت: 1402/06/24 تعداد پست: 282 بآرون بیاد ترجیح میدم بدون چتر باشم خیس شم.... هرتایمی دوس داشتی خوشحال میشم حرف بزنیم آقا بریم دیگه، میترسم کم کم کا. به جاهای باریک بکشه 😂😂خدافظ خوش باشی دلت شاد، بت سر میزنم حتما اگه بیام سایت یه دلیل داره اونم فقط تو ❤️😙 در روزگـارے کہ بـا ܩُـردن عـزیـز ܩـیـشـے زنـدگـے ڪـردن خـطـاسـت!:️
دوست_داری_کی_باشم؟ عضویت: 1402/07/29 تعداد پست: 714 بیا شهرم بریم زیر بارون خیس شیم تو باشیو من یه لاته و یهرشوکول تلخ الان اینجا داره بارون میاد اومدم تو تراس حس خوبیه
دوست_داری_کی_باشم؟ عضویت: 1402/07/29 تعداد پست: 714 آقا بریم دیگه، میترسم کم کم کا. به جاهای باریک بکشه 😂😂 خدافظ خوش باشی دلت شاد، بت سر میزنم حتما&n ... جای باریک چیع بی تر ادبیات الان میری لالا یا با لنگ دمپایی بفرستمت🩴🩴
اخر_خط مدیر استارتر عضویت: 1402/06/24 تعداد پست: 282 توزو خدا تاپیک درست بزنید بیخود ملت رو علاف کردید دوسه تا اشنا مارو سرکار گذاشتید ببخشید که از یاغی اوردیمت اینجا، خوشت نیومد برو بیرون دلم گرفته بود دلی دیوونه بازی کردیم اشناییتیم درکار نیس در روزگـارے کہ بـا ܩُـردن عـزیـز ܩـیـشـے زنـدگـے ڪـردن خـطـاسـت!:️
اخر_خط مدیر استارتر عضویت: 1402/06/24 تعداد پست: 282 الان اینجا داره بارون میاد اومدم تو تراس حس خوبیه همشهری هستی 😂کجایی خدایی در روزگـارے کہ بـا ܩُـردن عـزیـز ܩـیـشـے زنـدگـے ڪـردن خـطـاسـت!:️
دوست_داری_کی_باشم؟ عضویت: 1402/07/29 تعداد پست: 714 همشهری هستی 😂کجایی خدایی الان ی چی میگم میترکیم ها خدایا راه راست ب سمت ما کج کن الهی امین