2777
2789
عنوان

درد دل

102 بازدید | 10 پست

من چندوقته که فکرمیکنم علایقم فرق کرده توهمه زمینه ها

چیزی که قبلا خوشحالم می‌کرد الان خنثی ست برام یا برعکسش الان تو جمع های دوستانم زیاد باهاشون حال نمیکنم نمی‌دونم چرا اینجوری شدم دیگه اونطور که قبلا زندگی می‌کردم رو دوست ندارم طور دیگه ای می‌خوام زندگی کنم و این باعث میشه کم کم همه رو بذارم کنار

چرا اینجوری شدم؟؟؟

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ای شتتتت قشنگگگگ حرف دل منو زدی دختر 

چقد حس بدیه من یه زمانی اینقدددد دوست و رفیق داشتم ک حسابش از دستم در رفته بود اما الان یک دونه فابم ندارم باورت میشه 🙄🫤🙁 همش حس میکنم حوصله ندارم یا اکثرا رفتارایی دارن ک حالمو بد میکنه اولیش حس حسادت ک من اصلاااا خوشم نمیاد دوست صمیمی ادم بخواد حسابت و رقابت بی جا داشته باشه

حتی اگ دیدی با شیطان چایی میخورم 👌                          بازم حق نداری قضاوتم کنی . شاید قراره "من" به راه راست بکشونمش ...😊
احتمالا یسری ادم سمی 

اره

سال‌ها برای اینکه منو دوست داشته باشن خودمو تعغییر دادم

ولی الان خود واقعیمم خودم با خودم خوشم 

نمیخوام باب میل کسی باشم

ای شتتتت قشنگگگگ حرف دل منو زدی دختر  چقد حس بدیه من یه زمانی اینقدددد دوست و رفیق داشتم ک حسا ...

بعله تو جمعشون که میشینی همه حس منفی می‌گیری نمی‌دونی اینا دوستن یا دشمن

اره سال‌ها برای اینکه منو دوست داشته باشن خودمو تعغییر دادم ولی الان خود واقعیمم خودم با خودم خوشم ...

کارخوبی میکنی منم یکی دوساله خودموگذاشتم تواولویت واسه خودم ارزش زیادی قائلم