2777
2789
عنوان

زردی نوزاد

96 بازدید | 9 پست

سلام شبتون بخیر

پسر ابجیم فردای روزی ک از بیمارستان مرخص شد یکم علائم زردی داشت بردیم چک کنیم گفت رو ۱۰هس و قطره بیلی ناستر(شیرخشت) تجویز کرد هشت ساعتی۵قطره،پس فرداش بردیمش با اینکه قطره مصرف میکرد گفت رو۱۴/۷

رنگ بچه زرد و سیاه طور شده روز اول سرخ سفید بود،و اکثرا خوابه

چی خوبه بهش بدیم زودددد خوب بشه ،درمان فوری میشناسید؟؟؟؟

برا براورده شدن حاجتم صلوات بفرستید😘❤ 

سلام ببین بچه من همش زردیش کمو زیاد میشد زردیش رو بیست بود سه روز بیمارستان بستری بود خیلی سخت بود ولی  از بیمارستان ک مرخص شدم باز زردیش رفت بالا از اون دستگاه ها اوردیم خونه گذاشتیم  ولی فایده نداشت بردیم پیش دکتر چند تا قرص تا ک هر شب باید یک قطره میریختیم دهنش اون خوب کرد بچه منو 

میخوام اینو بدونی بدتو کسی نمیگیره جاتووو 🤫
سلام ببین بچه من همش زردیش کمو زیاد میشد زردیش رو بیست بود سه روز بیمارستان بستری بود خیلی سخت بود و ...

اسم قرص و دارویی ک مصرف میکرد رو میشه بگید و ب دکتر بگیم اگه خوبه استفاده کنیم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام ببین بچه من همش زردیش کمو زیاد میشد زردیش رو بیست بود سه روز بیمارستان بستری بود خیلی سخت بود و ...

ببخشید حمل بر بی ادبی نباشه گلاب ب روتون تو سایت خوندم وقتی دستشویی بچه از رنگ سیاه و تیره یکم زردوطلایی طور بشه ینی زردی درحال درمانه

بچه شما مدفوعش چ رنگی بود دورانی ک زردی داشت؟؟؟ با مدفوع و ادرار زردی میره؟؟

و فعلا اکثراً خوابه،بخاطر زردیشه؟؟؟بچه شمام خواب بود یا بی قرار؟

ببخشید حمل بر بی ادبی نباشه گلاب ب روتون تو سایت خوندم وقتی دستشویی بچه از رنگ سیاه و تیره یکم زردوط ...

اره با ادرارزردی میره من بهش شیر خشک دادم یکی دوبار فقط میگم شیر من خیلی چرب بود من هی شیمو دوشیدم تا صاف شد اگه شیرش چربع بگو. بدوشه  بعد اینکه خودش کره  و روغن محلی و تخم مرغ و کاجی نخوره ک زردی بددتر میشه 

میخوام اینو بدونی بدتو کسی نمیگیره جاتووو 🤫
اره با ادرارزردی میره من بهش شیر خشک دادم یکی دوبار فقط میگم شیر من خیلی چرب بود من هی شیمو دوشیدم ت ...

اسم قرص بچه تونو نفرستادید