2821
2789
عنوان

زیگیل دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 720 بازدید | 32 پست
اره دیگه واکسن بزن حتما . تست hiv و هپاتیت هم بده چون با کسی که بودی احتمالا رابطه متعدد داشته که گر ...

۳سال پیش بود 

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بچه ها زگیل تنها از راه جنسی منتقل میشه ؟ 

من چندتا دونه دیدم ولی شوهرم که هزارتا قسم خورده رابطه ی با کسی نداشته حتی زمان مجردیش 

خودمم که فقط با شوهرم رابطه داشتم 

حتی از ترس هنوز دکترم نرفتم نمی دونم چیکار کنم 

سه ساله داری نفهمیدی؟؟؟

معلوم نبود برجستگی بزرگ بود 

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
بچه ها زگیل تنها از راه جنسی منتقل میشه ؟  من چندتا دونه دیدم ولی شوهرم که هزارتا قسم خورده را ...

برو دکتر کلی بد گفت 

یه کاری که میکنید نمیخواد دیگه بیایید همه جا بگید ۴ تام که بلد نیستن یاد میگیرن🤮🤮

نمی کنیم کردن بایمون 

خودمم کلا کارم شده سرچ کردن راجب زگیل ولی هم میترسم هم امید دارم که اصلا زگیل نباشه چون رابطه ی پرخط ...

برو تا  از توسعه جلوگیری بشه

برو تا  از توسعه جلوگیری بشه

منم نداشتم یبار دوستم برد خونشون بزور فقط خیس شدم با سرو صدا زدم بیرون 

بچه ها زگیل تنها از راه جنسی منتقل میشه ؟  من چندتا دونه دیدم ولی شوهرم که هزارتا قسم خورده را ...

نه عزیزم اصلا اینجوری نیست‌ من خواهرم داشته بود رفت دکتر اونم‌مثل شما اصلا رابطه پرخطر نداشته فقط باشوهرش بوده بعد دکتر گفته بود که هرجای بدن که ممکنه این زگیل بوده باشه بعد اینطوری به شما سرایط کرده مثل ویروس میمونه

نه عزیزم اصلا اینجوری نیست‌ من خواهرم داشته بود رفت دکتر اونم‌مثل شما اصلا رابطه پرخطر نداشته فقط با ...

آره دکتر گفت

بند خدا خانمای متاهل  اونجا گریه میکردن چون داخل داشتن