2777
2789
عنوان

اگه شبا نمی خوابی بیا...

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 48 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۵ درصد رو بگیر فرتی فوری که عمل نمیکنه... بعد یه ساعت خوابت میاد تو هم باید شرایط خوابو فراهم کنی

چی بگم شاید

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
براخواب؟! برا من صدق نمیکنه...

راجب شربت نوما هم تحقیق کنید ، همون عصاره کاهو هستش 

اگه چیزی گفتم میتونی روش فکر کنی خوب بود عمل کنی ، خوب نبود هم عمل نکنی ، اگه به نظرت خوب نبود وقتت رو با توهین کردن تلف نکن .
من میخوردم ملاتونین. مگه درصد داره؟؟ تاحالا ب درصدش دقت نکرده بودم. ولی من شنیدم میگند مغز عادت میکن ...

بله درصد داره

مگر اینکه مادام عمر مصرف کنی...

یه ماه رو بخوری کافیه...خواب تنظیم میشه

اگه بی نظم بازی درنیاریم

خدایا یعنی میشه که حاجتمو بدی...
بله درصد داره مگر اینکه مادام عمر مصرف کنی... یه ماه رو بخوری کافیه...خواب تنظیم میشه اگه بی نظم ...

از کجا بفهمم این چنددرصده؟؟

همه چیز را به خدا می سپارم. دعا کنید برام، منو حلال کنید اگه حقی ازتون خواسته یا ناخواسته ضایع کردم. خواهشمندم برا شادی روح داداشم دعا کنید.

تجربه تو بگو لطفا بیخوابی بیچارم کرده من زیر زبونی شو میخورم تاثیر چندانی نداره

اسپریش چون تحت لیسانسه خیلیییی بیشتر از قرص جواب میده 

من وقتی میزنم بعدش راااحت خوابم میبره

گاهی دیگه بیخوابی شدسد دارم دوپاف میزنم بیهوش میشم

من یک ساله بخاطر استرس مصرف میکنم اعتیاد اور نیست هر وقت خواستم قطع کردم خوابو مرتب میکنه و باعث میش ...

زیر زبونی رو امتحان نکردم

مرسی گفتی

خدایا یعنی میشه که حاجتمو بدی...
اسپریش چون تحت لیسانسه خیلیییی بیشتر از قرص جواب میده  من وقتی میزنم بعدش راااحت خوابم میبره ...

بی ضرره اونم یا ن

همه چیز را به خدا می سپارم. دعا کنید برام، منو حلال کنید اگه حقی ازتون خواسته یا ناخواسته ضایع کردم. خواهشمندم برا شادی روح داداشم دعا کنید.