2777
2789
عنوان

اگه شبا نمی خوابی بیا...

740 بازدید | 48 پست

سلام

قرص ملاتنین۳ درصد(لطفا گارد نگیرید والکی نترسید!این قرص کاملا بیضرره و دکترا برا بی خوابی تجویزش میکنند ،میتونید گوگل هم کنید) رو حتما امتحان کنید فوق العاده اس.

یه چیزی به اسم ملاتنین باعث میشه ما بخوابیم ،حالا این قرصه باعث میشه ملاتنین بیشتری دریافت کنیم!

باور کنید تا صبح بیدار موندن وحشتناکه....

من الان یه دونه خوردم...

خدایا یعنی میشه که حاجتمو بدی...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من میخوردم ملاتونین. مگه درصد داره؟؟ تاحالا ب درصدش دقت نکرده بودم. ولی من شنیدم میگند مغز عادت میکنه ملاتونین کمتری ترشح بکنه و بعد چند سال قرص ملاتونین بهت کار نمیده

همه چیز را به خدا می سپارم. دعا کنید برام، منو حلال کنید اگه حقی ازتون خواسته یا ناخواسته ضایع کردم. خواهشمندم برا شادی روح داداشم دعا کنید.

داره اثر میکنع😎

سریع الاثره؟ من گاهی آلپروزام نیم میخورم ولی یکساعت طول میکشه تابخوابم 

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا