2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زندگی متاهلی همینه گاهی آدم خسته میشه ولی چ میشه کرد..سعی کن کمتر باهاش لج کنی کمتر جوابشو بده وگرنه خدای نکرده اخر میشه طلاق.. بخدا مرد جماعت از لج متنفره.. سعی کن بفکر زندگیت باشی.. توکل بخدا حل بشه

زندگی متاهلی همینه گاهی آدم خسته میشه ولی چ میشه کرد..سعی کن کمتر باهاش لج کنی کمتر جوابشو بده وگرنه ...

ازدواج دومم هست بدمیشه بخوام دوباره طلاق بگیرم

10ساله منتظرتم پس کی میای تودلم😔
زندگی متاهلی همینه گاهی آدم خسته میشه ولی چ میشه کرد..سعی کن کمتر باهاش لج کنی کمتر جوابشو بده وگرنه ...

الان دعواکردیم وشام نخورد منه خرم لقمه براش گرفتم ویادداشت براش گذاشتم یادش نره صبح برداره متاسفانه بااین که دلم ازش پره اما..😔

ازدواج دومم هست بدمیشه بخوام دوباره طلاق بگیرم

اولا خدا نکنه طلاق بگیری.. دوما بخدا زندگی بازم میگم همینه بشین زندگیتو بکن.. تو خونه خودت خانومی کن.. دفعه اول بعد طلاق جز درد چی دیدی ک خدای نکرده بازم پیش بگردی.. بشین زندگیتو درست کن. دوکل ب خدا کن

اولا خدا نکنه طلاق بگیری.. دوما بخدا زندگی بازم میگم همینه بشین زندگیتو بکن.. تو خونه خودت خانومی کن ...

چقدرحرفات دلگرم کننده س هیچکس نیست باهاش درددل کنم😔

الان دعواکردیم وشام نخورد منه خرم لقمه براش گرفتم ویادداشت براش گذاشتم یادش نره صبح برداره متاسفانه ...

کمی ازش فاصله بگیر.. زیاد باهاش صمیمی نشو.. مردا از صمیمیت بدشون میاد.. بخدا هرزنی مشکلات خاص خودشو با شوهرش داره.. حتی منم مثل شما مشکلاتی دارم اما ب خدا توکلمه

خواهر ناراحت نباش. ی سوال خوبیای شوهرت چیا هست بدی هاش چیا هست؟ اگر میخای جواب بده تا ی چیزی بگم

خوبی زیاد داره ولی وقتی بدمیشه همه خوبیاش شسته میشه میره بایه من عسلم نمیشه خوردش

خوبی زیاد داره ولی وقتی بدمیشه همه خوبیاش شسته میشه میره بایه من عسلم نمیشه خوردش

خب همینک خوبی داره عالیه.. هیچ آدمی کامل نیس.. باید آدمها رو با نواقصشون قبول کرد.. اگر عصبی میشه شما کوتاه بیاد بخاطر زندگیت.. بشین زندگیتو بکن.. مرد جماعت همینه.. همسر منم خوبی وبدی داره.. عصبی میشه.. گاعی ناراحتم میکنه اما خوبی هاشم عالیه