2821
2789
عنوان

دردو دل

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 28 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم سکوت میکنم دلم خیلی میشکنه تحقیر میشم یجورایی

خب کار اشتباهی میکنی اون اینجوری میگ که خیلی عذر میخوام اینطوری میگم اینجوری میگ که دهنتو ببینده تو دعوا و این کاملا دستش اومده 

پیشنهاد نمیکنم اونجوری که من رفتار کردم توهم رفتار کنی چون آدما باهم متفاوتن و من از این روش جواب گرفتم شاید تو نگیری تصمیمش با خودته ولی چیزی که واضحه سکوت خیلی این اخلاقشو بدتر میکنه

بین زن وشوهرها از این حرفها پیش میاد سخت نگیر. مرد جماعت مثل بچس

یه خواننده گیتار میزد میخوند ماهم نگا میکردیم حالا بمن میگه من دبدم تو خواننده رو نگاش کردی خندیدی ادا اطوار درآوردی😐😐😐😐

اره میترسم اعتماد ب نفسم صفره مال اون صد

کاش وقتی خودت میدونی یه کاری برای خودت انجام بدی گلم 

بعضی وقتا اینجوری بودا اصلا خوب نیست یه سری از خانوما هستن که از سکوتشان تو دعوا نتیجه میگیرن مرده پشیمون میشه میاد عذر خواهی اگه اینجوری نیست رابطتتون و حق به جانب تر میشه هرچی گفت دوتا بزار روش جوابشو بده

باوررر کنننننن شک کرده ب من  میگم بجون پسرم اینطور نیس میگه دروغ میگی خندیدی

بچم داری ؟؟؟ فکر میکردم نامزدی !!!

چطور تا الان متوجه نشدی چجوری باید رفتار کنی ؟؟؟ از زندگی مشترکتون چقدر میگذره ؟؟

بچم داری ؟؟؟ فکر میکردم نامزدی !!! چطور تا الان متوجه نشدی چجوری باید رفتار کنی ؟؟؟ از زندگی مشترکت ...

۵ ساله

بخدا اولین باره اینجور چیزی پیش اومد 

بمن گف تو خندیدی 

تاحالا ما این حرفا نداشتیم ک

2790
2823
2791
2779
2792