2821
2789
عنوان

دردو دل

221 بازدید | 28 پست

شوهرم تا بحثمون میشه 

میگه برای من دل کندن و رفتن خیلی آسونه

من از هرررکی بخوام راحت دل میکنم و ولش میکنم

این حرفاش خیلی آزارم میده 

حس میکنم کشکه دوست دارم گفتناش 

با یه اشتباه میتونه همه چی رو فراموش کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرف باد هواست،باید دید درعمل چطوری رفتار می‌کنه و واقعا رفتن براش آسونه یا نه!

تاحالا ۱۰۰ بار قهرو آشتی کردیم اما خب هر صدبار گفته من رفتن آسونه برام و فلان و بهمان و زهرمار و گور پدرش

هیچی کلا هرررر بحث الکی یا جدی کنیم میگه

خب ی بار بهش بگو ما بدترین دعواها رو هم بکنیم حرف از طلاق و رفتن و اینا نباید بزنیم.رفتن رو ک همه بلدن کار سختی هم نیست.دل بدست آوردن و دوباره رابطه رو ساختن هنره ک تو هم خوب بلدی پس با این حرف الکی دلمو نشکن.یا یه بار ک اینجوری گفت تو دعوا بگو درسته ک من خیلی الان ناراحتم ولی هیچ وقت به طلاق و رفتن فکر نمیکنم چون تو برام اول و اخری تو دوست داری بگو ولی من نمیگم.شاید به خودش بیاد

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 

منم قبلا اینو در لفافه میگفتم، میدونی چرا چون میخواستن قدرمو بیشتر بدون و کاری نکنه که به رفتن فکر کنم و مراقبم باشه، بخاطر بد بینی و بی اعتمادی خودم بود، بعدا که همسرم اعتمادمو به دست اورد دیگه هیچوقت اینو نکفتم و از ذهنم هم پاک شد، شاید همسرت میترسن

مث شوهر من

این کامنتو انقد گذاشتم بخدا کاربرا دیگه شناختنم

۳،۴روزه کاتیم

مقصر هم هست ولی خب قهره دیگه

ن عذر خواهی کرد ن بوسم کرد ن هیچی 

۳،۴شبه بدون شب بخیر ب من میخوابه

امروزم رفت سرکار تا هفته بعد

حتی جواب زنگ و پیامم نمیده نامرد

نمیخوام خانوادم متوجه بهشن،چون اومدم خونه مامانمینا تنها نباشم

به خواهر و مادر این زندگی سلام ویژه‌ای دارم 

شوهر منم اوایل بود بابا میگفت من یکی و فراموش کنم دیگ اسمشم نمیارم نزار مثل بقیه بشی برام و اینا الان جرات نداره بگه دیگ چون تهدیدش کردم گفتم یکبار دیگ بگی فراموشت میکنم میرم پشت سرهم نگاه نمی‌کنم که راحت فراموشم کنی اصلا فکر کردی کی هستی که ناراحت این باشم که فراموشم کنی بدرد بعد به صورت نمادی رفتم لباسمو جم کنم که برم خونه مامانم اینا که دیدم گفت باشه دیگ نمیگم و واقعنم دیگ نگفت

2790
2823
2791
2779
2792