2777
2789
عنوان

لطفا

38 بازدید | 4 پست

بنام مهربان ترین ✨

لطفا برام دعا کنید .🙏🥺

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸

اللهم عجل لولیک الفرج🌹

ممنون میشم برام دعا کنید🙏دعا برای سلامتی و عاقبت بخیری و شادی و تندرستی و موفقیت خانوادم و خودم و همه مردم 🌸رَبَّنَا وَلَا تُحَمِّلْنَا مَا لَا طَاقَةَ لَنَا بِهِ وَاعْفُ عَنَّا وَاغْفِرْ لَنَا وَارْحَمْنَا🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم،انشالله هر چی خیره ،توکل به خدا🌹

خیلی اتفاقای عجیبی این مدت رخ داده ،یکم گیج شدم 

خداجونم خودت مسیر درست را به من نشون بده و مراقب اعمال و افکار و احوالاتم باش .

نمی‌دونم چی میشه ولی لطفا مراقبم باش و کمکم کن و راهنماییم کن .

من سردرگمم ،دلم گرفته ،هر چی خیره همون بشه انشالله 

نمی‌دونم قراره چی بشه ،چ اتفاقایی بیفتند...اما مطمئنم ک تو دوستمون داری و ممراقبمونی 

خدایا ما رو لحظه ای به حال خودمون رها نکن .

ممنون میشم برام دعا کنید🙏دعا برای سلامتی و عاقبت بخیری و شادی و تندرستی و موفقیت خانوادم و خودم و همه مردم 🌸رَبَّنَا وَلَا تُحَمِّلْنَا مَا لَا طَاقَةَ لَنَا بِهِ وَاعْفُ عَنَّا وَاغْفِرْ لَنَا وَارْحَمْنَا🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم،انشالله هر چی خیره ،توکل به خدا🌹

خدایا خودت می‌دونی ک من احساسی ام.... زود ذهنم درگیر میشه 

فکر و حال من رو بهتر از همه می‌دونی و درکممی کنی ،لطفا دوستم داشته باش و کمکم کن .

بطوری نشه که حال بد و پشیمونی و ناراحتی و ... برام بمونه . لطفا کمک کن .

الهی به امید خودت ،یا رب العالمین .

خدایا من ن میدونم باید چیکار کنم،رفتار درست چیه و...لطفا خودت حواست بهم باشه .

انشالله که بهترین اتفاقا رقم بخوره .

به امید حال خوب ،موفقیت ،شادی ،نشاط ،خوشبختی ،سلامتی و عاقبت بخیری و رفع همه مشکلات و گرفتاری ها ،به فضل و مدد الهی 

اللهم عجل لولیک الفرج 

خدایا به همه بندگانت کمک کن .

به مردم مظلوم فلسطین و همه بندگانت 

الهی به امید خودت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدایا تدبیر همه امور به دست خودته ،من یکم نگرانم ،خدایا ما رو دوست داشتنی و عزیز و خوشبخت کن و کمکمون کن خوب بشیم و لایق موهباتت باشیم ...

من با هیچ کی جز خودت نمی تونم صحبت کنم .خدایا تو بهتر از هر کسی می‌دونی من چمه...

بعدش چی میشه؟ انشالله بهترین اتفاقا بیفتن‌.‌..الهی ب امید خودت 

خدایا گریم میاد...حس میکنم نباید ب چیزی فکر کنم و امکانش نیست...ولی هرررر کاری برای تو شدنیه ...بهمون کمک کن .

خدایا دوستم داشته باش ،هپامو داشته باش،مراقب دلم باش

الهی ب امید خودت 

خدایا ابرومون را حفظ کن

خدایا میشه یکی خیلییییی دوستم داشته باشه ؟و منم همینطور؟ و همه چیز خوب پیش بره و خوشبخت بشیم...

خدایا قاطی کردم دیگ...خودت کمک کن لطفااااا

الحمدلله رب العالمین

ممنونم خداجونم بابت تمام اتفاقای خوبی که رخ میده،بابت کمک هایی که بهمون می کنی ،مشکلاتی ک در عین ناباوری حل میشن ،اتفاقای عجیبی ک رخ میدن و‌منو گیج می کنن... ممنون بابت همه چیز 

الهی ب امید خودت 

بعد از روز عجیبی ک دیدمشون ...و امروزی ک صحبت کردیم...

خدایا چی میشه؟ 

خدایا ب خاطر بدی هامون ،ما رو از محبتت محروم نکن،کمکمون کن بهتر بشیم و لایقمهربانیت 

الهی به امید خودت 

یا رب العالمین 

خودت می‌دونی چمه ....حال بدیه... کمکم کن ‌‌‌‌...در حالی ک دلم میخواد ،حسمیکنم حتینباید بهشفک کنم ،چون نشدنیه ... ولی من به بزرگیت ،مهربانیت ،داناییت وتوانمندیت و حکمتت ایمان دارم و میدونم دوستمون داری و بهترین ها در انتظار مونه ...ما رو از آزمایشات سربلند بیرون بیار ،هر چند سخت بگذره ،...اما تو خدای مهربیچون منی ک دوستم داری و کمکمون می‌کنی .الهی به امید روزهای رنگیو زیبا و خوشبختی و عشق و حال خوب 

خدایا بهش کمک کن و مراقبش باش ،انشالله که سالم و تندرست و خوشبخت و عاقبت بخیر باشه (ک) 

۹.۸.۱۴۰۲