2777
2789

من پریودی خیلی جوش میزنم ولی همین که تموم بشه روز بعدش پوستم صافه

قبل از درخواست دوستی (مردها به هیچ وجه درخواست ندن) خبر بدید چرا درخواست دادین🙏دوستمم دیگه هک نمیکنه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره منم رو بدنم مخصوصا ... جوشای هورمونیه عزیزم بخاطر عدم تعادل هورمونا ایجاد میشه و بعد میره واااای من یه زمانی شدیدددد بزرگ پشت رون های پام و کمرم درمیومد الان شکر خدا کم شده 

من قبلش جوش میزنم اما جوش هام نارس تا پریود میشم میرسن و یکم فشار بدی خالی میشن 

شمام اینجورین؟ 

تایپیک ها مربوط به یه نفر نیست.

اره منم رو بدنم مخصوصا ... جوشای هورمونیه عزیزم بخاطر عدم تعادل هورمونا ایجاد میشه و بعد میره واااای ...

منم خیلی میزنم از این جوشا 

نشون دهنده ی سلامت هورمون ها هستن یا چی؟ 

من قبلش جوش میزنم اما جوش هام نارس تا پریود میشم میرسن و یکم فشار بدی خالی میشن  شمام اینجورین ...

نه اینجوری نیس کلا دس نمیزنم چون بدتر میشه

قبل از درخواست دوستی (مردها به هیچ وجه درخواست ندن) خبر بدید چرا درخواست دادین🙏دوستمم دیگه هک نمیکنه.

منم خیلی جوش میزنم 

قشنگ مشخص میشه میخام پریود شدم 

قبلش جوش میزنم اما وقتی پریود میشم میرسن 

کلا قبل پریود هورمون‌ها بهم میریزن که طبیعیه ممکنه باعث بدخلقی یا افسردگی بشه یا جوش بزنی و این چیز ...

بدخلق گفتی و تموم شد 

اما راجب جوشش 

جی؟ 

الان مثلا از توی ابروم جوش در اوردم 

خب این جوش نشونه دهنده ی چیه 

منم خیلی میزنم از این جوشا  نشون دهنده ی سلامت هورمون ها هستن یا چی؟

پلی کیستیک یا تنبلی نداری؟ من دارم و بیشتر بخاطر اونم هس ببین برا من خیلی بزرگ بودن و دردناک دگ وقتی میترکوندم چرک و خون قاطی میشد شانس میاوردم صورتم درنمیومدن . اما اون موقع فست فود و‌کربوهیدراتمم مصرفش بالا بود بدنم موقع پریودم اینارو همچین دفع میکرد ولی الان خیلی کم میخورم و دگ انچنان جوشی نمیزنم رازیانه هم برا تنظیم هورمونام میخورم ک خوبه .توام بخور حتما چون هورمون تنظیم نباسه جوش میزنی پرخاش میشی موهات میریزه و‌کلی مکافات دگ

بدخلق گفتی و تموم شد  اما راجب جوشش  جی؟  الان مثلا از توی ابروم جوش در اوردم  ...

تو این دوره هورمون پروژسترون تو بدن زیاد میشه که این هورمون باعث میشه پوست بیشتر چرب بشه. در نتیجه جوش می‌زنیم

پلی کیستیک یا تنبلی نداری؟ من دارم و بیشتر بخاطر اونم هس ببین برا من خیلی بزرگ بودن و دردناک دگ وقتی ...

چرا تنبلی تخمدان داشتم اتفاقا اما خیلی کم بود مقدارش 

و این که من همیشه از تو گوش و جاهای عجیب غریبم نزدیک پریود جوش در میارم 

و تو خود پریودم هم شدیدا عصبی میشم قبلش و حین پریود درد شدیدی دارم🥺🥺

رازیانه چقدر باید مصرف کنم؟ 

چطوری بخورم