2777
2789
عنوان

بچه هابیایدزوددد

558 بازدید | 30 پست

سلام بچه ها 

داستان زندگیمو تو‌تاپیکا اولم نوشتم دوس داشتین بخونین

فق بدونین ک قبلا نامزد بودمو اینا

الان ازدواج کردم یساله

اونم ازدواج کرده و عشقمون دوطرفه بود ازطرف من یکم کمتر بعد اون عاشقم شد شدیددددو من دیگ نه 

امروز مراسم داشتیم بعد پنج سال دیدمش

من همسرمو خیلی دوس دارم خیلییییی

بعد حواسم بود ک از دور هی نگام میکنه اومدن نزدیکتر مردا بیشتر ضایع بود نگا کردنش

جوری ک همسایمون اومد گف واییی ببینششش😐😐😐خلاصه مراسم تشیع تموم رفتیم زینبیه دیدم ی خانم اومد پیشم همسن خودم گف شما فلانی گفتمش اره گف من زن نامزد سابقتم منو بگو کفتم غریبس واینا خوش امد گفتمش بعد گفتمش برا معرفی میگفتید زن فلانیم اسمشو میگفتی میشناختم بعد دراومد گف میدونم از نگاهاتون همه چیو میشد خوند😳😳😳😳😳کلا حرفش ب حرفم ریط نداشتا فق میخاس زهرشو بریزه من شخصیتم تنده ولی مراسم اشنابود یجورابی صاحب عذا بودیم گفتم لغنت ب شیطون بعد

فق اروم گفتمش عزیزم حرمت نگه دار

من اصلا چ دلیلی داره نگاشوهرت کنم من خودم این وصلتو بهم زدم اگ میخاستمش ب التماساشون جواب مثبت میدادم دخترجون نمیدونم چی بت گفتم اصلا برامم مهم نی فق بدون اگ من میخاستمش تو هیچوق خابشم نمیدیدی(پسره خشگله همه ب قیافش میرم ن ب ذاتش)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بعد جالب اینه کم نمیورد گف ن من دیدم نگاش کردی

من تا جایی میتونم تحمل کنم گفتمش تو ک میدونستی دل شوهرت پیش کسی دیگس غلط کردی زنش شدی دقیقا س ماه بعد بهم زدن این خانم ب نامزد سابقم درخاست داده بود ک باهم باشن پنج ماه بعدش ازدواج کردن🫤😂

البته فامیل هم یودن

خلاصه گفتمش من ی شوهردارم قد کل دنیا میخامش

ب خودمم شکی ندارم ولی تو انگار خیلی شکاکی ب این قضیه عزیزم تو‌چق منو‌یاد اونموقعا خودم میندازی بعدگف تو خر ابی وگرنه همسرم ولت نمیکرد تو نگو ب دختره گفته من خراب بودم دیگ طاقت نیوردم گفتمش کل جد و ابادت خر ا به دخترعقدع ایه هیچی ندون دستشو گرفتم از مراسم پرتش کردم بیرون گفتمش مراسم داییه من جای بی حرمتی نی

اقا در زینبیه جوریه ک جلوش انگار کوچکس مردا اول کوچه بودن دیدم گوشیو دراورد فق گف بیا در زینبیه

من رفتم داخل دیدم کرم داره هنو من هی میخاسم خفه خون بگیرم هیچ نگم نمیذاااشششششش دختره حس میکنم مشکل داشت خاکتوسرش خشگل هم بود

دیدم نامزد سابقم داره میاد بخدا تا منو دید خشک شد مات نگام میکرد چون پنج سالللل ندیده بودم خیلییییی تغیر کرده بودم دماغمم عمل کردم دیگ بدتر😂اومد جلو گف سلام گفتم سلام گف چیشده ب زنش گف

زنش گف ب عشق عزیزدلت بگو ک چش از هم برنمیداشتین

صدامو گذاشتم تو سرم گفتم این زن خررعقب موندتو بردار ببر اسمشو هم گفتم مثلاحسام،گفتمش اقاحسام اینو ببر اصلا نمیفهمم فازش چیه من الان تو حال خودمم ک بیام تورو نگا کنم شوهر خودم مگ کمبودی داره ک چش داشته باشم ب کسی دیگ اینو بردار ببر نذار حرفابدتری بزنم دس زنشو گرف بزور بردش دختره هم توراه هی میگف خراب خراب😳😐😐😐از دور گفتم خدا شفات میده ایشالله ابله و رفتم داخل😑😑😑😑

داد و بیداد نکرد ؟  اینجور آدم ها بی آبرو هستن و آبروی دیگرانو بد میبرن

جراتشونداشت چون غریبه بود

و اینکه دید من سریع قیافم برزخ شد جرات نکرد وگرنه اگ عزیزم جونم میکردم داد بیدادم میکرد