2777
2789
عنوان

می‌خوام آیفونمو بفروشم

257 بازدید | 18 پست

من آیفون سیزده پرو خریدم مدل نامبرشو زده اولشو پنج تو نت میخوندم یعنی بازسازی شده و تعمیری 

حالم گرفته شده فروشنده اولش می‌گفت نه اینا الکیه این حرفا اما فقط برای مدل ام نوشته نو 

برای شما مدل نامبر تون چیه

حالم گرفتس 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب نظرم بفروش وگرنه خودتو فقط عذاب میدی 

میدونی چند روزه فقط راجب ایفون تاپیک میزنی

والا من فقط خریدم اصلا کنجکاوی نکردم الانم پشیمونم چراانقد پول بابت. گوشی دادم

وقتی در جوابت گفتم باشه یعنی حوصله بحث باتو روندارم🙂

خدا رو شکر گوشی‌م قیمتش به چهار میلیون هم نمی‌رسه و هر اتفاقی براش بیفته عین خیالم نیست.

به نظرم برای افراد معمولی که استفاده در حد اپ های کاربردی ساده و دوربین معمولی می‌خوان بیش از هفت هشت میلیون هزینه کاملا اسرافه!

میگه باید سیزده بدید چون اکتیو شده 

بگو پدرسوخته موقع خريد چرا نگفتى تعميرى؟ 

اگه پس برنميداره ديگه بيخيال شو ازش استفاده كن ، منم آيفون دارم ولى ٧ ساله دارم ازش كار ميكشم و به دليل شرايط فيلتر ديگه هيچ وقت آيفون نميخرم ، الان سامسونگ گوشى هاى خوبى ميزنه اندرويدى راحت 

بگو پدرسوخته موقع خريد چرا نگفتى تعميرى؟  اگه پس برنميداره ديگه بيخيال شو ازش استفاده كن ، منم ...

می‌گفت نو هست فقط جعبه ریپکه بعد میخوندم تو سایت اپل شماره های پنج رفرش شده هستن دلم برای همسرم میسوزه فروختنش ی جوره نفروختنش ی جور 

چون مدل نامبرش اصل نیست و گوشی رفرش هست 

خب باشه الان کار نمیکنه؟ مشکلی داره؟ سرچ گوگل نبود اصلا متوجه نمیشدی همچین قضیه ای هست بیخیال شو انقدر بخاطر مال دنیا اعصاب خودت و همسرت رو خراب نکن

خب باشه الان کار نمیکنه؟ مشکلی داره؟ سرچ گوگل نبود اصلا متوجه نمیشدی همچین قضیه ای هست بیخیال شو انق ...

کار می‌کنه ولی گوشی بازسازی شده معلوم نیست از کجا به من فروخت ولی گفت نو هست