2777
2789
عنوان

پیامی که شوهرم فرستاد برام بعد از اولین جلسه دادگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 1766 بازدید | 53 پست

عزیزم اصلا گولش رو‌نخور 

خودت بهتر از همه میدونی این حرفا فقط برا برگردوندن تو و دخترته 

حرمت خودت و خانواده ات رو بیشتر از این از بین نبر 

تــــ👦🏻ـ‌ــو از جــــ🤍ـــانِ من، جـــ🌱ــوانه زدی .

خودت خداروشکر هنر خیاطی بلدی از پس زندگیت بر میای 

خداروشکر خانواده ات هم تا حدودی پشتیبانت هستن 

من همه تاپیکات رو خوندم در جریان مشکلاتت هستم 

تــــ👦🏻ـ‌ــو از جــــ🤍ـــانِ من، جـــ🌱ــوانه زدی .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو پیام قبلی هم گفته من پشیمونم.  نمیدونم باورش کنم یا نه

درجریان مشکلات زندگیت هستم

من اگر بودم به این آدم اعتماد نمیکردم

ازتوشبی...                                   جامانده درمن...                                  که هرگز صبح نخواهد شد.
بالاتر گفتم عزیزم

عزیزم بچه هم داری میخای جدابشی؟؟؟ب عاقبت کارت فک کردی؟؟انگ چی میخوره ب پیشونیت؟؟؟اینده دخترت چی میشه ؟؟کی قراره برا دخترت مادری یا پدری کنه؟؟؟

اگ راهی بدا خوب شدن رابطتون هست بخاطر بچت کوتاه بیا نذار زندگی بچت خراب شه.پدرومادر روی بچشون نظارت مستقیم دارن بچه راه کج و خطا میره خدای نکرده. وای از روزی ک پدرومادر بالای سربچه نباشه.تااخر ک بچه نمیمونه نوجوون میشه جوون میشه رفیق ناباب همکلاسیای شرو شیطون . فقط ب دخترت فکرکن بعد تصمیم بگیر

منم اتفاقا اولین بارم نیست . دفعه های قبل همینطوری زود گول حرفاشو میخوردم برمیگشتم . اما به محض اینک ...

لعنت به این مردا که میدونن زنارو از کجا بزنن که دور از جونت خرشون کنن

بگو ... نخور بابا مرتیه اوسکول پلشت

اینهمه مدت نمی دونست زن خونه چیه؟ مادر بچه چیه؟ احترام چیه؟ حالا واس من خانوم خونم مادر بچم میکنه😏

پیچیده شمیمت همه جا ای شه بی سر....                 چون شیشه ی عطری که درش گم شده باشد....
منم اتفاقا اولین بارم نیست . دفعه های قبل همینطوری زود گول حرفاشو میخوردم برمیگشتم . اما به محض اینک ...

من نمی گم برنگرد ولی اگه خواسی برگردی حسابی بچزونش و حق و حقوقتو بگیر

تا اینجا اومدی خوبم اومدی نذار زحمتت نابود بشه نذار اینهنه سختی که توی این مدت کشیدی بیخودی از بین بره

تو با اومدنت بهش نشون دادی که اگه بخوای میتونی و از هیچی نمی ترسی. تو نشوندیش سرجاش پس ساده کوتاه نیا قشنگ حق طلاقو هرچی گه لازمه بگیر تا پیروز میدون باشی.

پیچیده شمیمت همه جا ای شه بی سر....                 چون شیشه ی عطری که درش گم شده باشد....

من درجریان مشکلاتت هستم ماشاله دختر عاقلی هستی که خام حرفاش نشدی 

فقط کوتاه نیای تودیگه این مردو خوب میشناسی این پیرت میکنه اگم رایت بگه پشیمان باشه بازم باید بیفتی دنبالش از این مشاور به اون مشاور عمرتو بااین تلف نکن این از خانوادت کینه داره عقده ای ماازابنا داشتیم تا جزغالت نکنه آرامش نمیگیره

پیامت نیست ولی از پستها معلومه که ظاهرا همسرت ابراز پشیمونی کرده. 

گفتی شرایط خیلی بدی توو اون خونه داشتی، درست، ولی به نظرم به خاطر دخترت ی فرصت دیگه بهم بدید. چیزی رو از دست نمیدی.