2777
2789
عنوان

پیامی که شوهرم فرستاد برام بعد از اولین جلسه دادگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 1766 بازدید | 53 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا چقدر زیاد نوشته همسرمن اگربود ته تهش می‌نوشت می‌کشمت اگربری😐😐

ولی بحث که میکنیم شب درو قفل می‌کنه کلید رو می‌ذاره زیر بالشش😑

شاید مشکل اینجا باشد که هنوز ؛خودمان را پیدا نکرده ایم اما ؛سال های زیادی رابه دنبال  " دیگری "گشته ایم !...
😂😂😂 اره خیلی با احساسه . پس بهتره فحش ها و کارایی که باهام کرد هم بدونی 

😐نه نه ولش کن

ذهنیتم خراب میشه

همون طلاق بگیر گول اینارو نخور 

هفت خطین ک نگو

ما زنا هم احساساتی

به خواهر و مادر این زندگی سلام ویژه‌ای دارم 
با یه مشاور روانشناس مشورت کن‌. شرح زندگیت رو بگو و ازش بپرس زندگیم ارزشش رو داره که برگردم یا نه

حتما  با مشاور مشورت میکنم . و اگر قرار به برگشتن باشه بهش میگم حداقل بیست جلسه مشاوره بریم ببینیم به نتیجه میرسیم یا نه 

🌱دنیا را از نگاه کودکان ببینیم 🌱
والا چقدر زیاد نوشته همسرمن اگربود ته تهش می‌نوشت می‌کشمت اگربری😐😐 ولی بحث که میکنیم شب درو قفل م ...

وای این که خوبه . اوایل ۵۰ تا ۶۰ تا پیام میداد همه به همین بلندی ولی همش فحش و بد و بیراه 

وای این که خوبه . اوایل ۵۰ تا ۶۰ تا پیام میداد همه به همین بلندی ولی همش فحش و بد و بیراه 

هوووف خداصبرت بده من همسرم بخواد فحش بده فقط زنگ میزنه دوتا عربده میزنه منم صبر میکنم تموم که شد میگم خب خدافظ

شاید مشکل اینجا باشد که هنوز ؛خودمان را پیدا نکرده ایم اما ؛سال های زیادی رابه دنبال  " دیگری "گشته ایم !...
دلیل جداییت چیه؟؟؟اگ انقد دوست داره توی کاراشم نشون میده یا فقط جرف؟؟؟؟چیگار گرده ک ب اینجا رسیدی ک ...

خیلی چیزا . تهمت که از اول میزد میگفت تو دختر نبودی 

بعدم گیراش به مامانم و خانوادم کلا 

بعد به من 

بعد کتک . فحاشی . محدودیت . نذاشت دانشگاه برم . نذاشت کار کنم . رفت و امد با فامیل و خانوادم رو قطع کرد 

یه دختر ۷ ساله هم دارم  

اگر یه درصد دارم به حرفاش فکر میکنم فقط به خاطر دخترمه وگرنه تو دام دیگه ذره ای محبت بهش نیست حتی با این پیامش دلم اصلا نلرزید ،انگار یه غریبه اومده دری وری گفته 😐😐

تو همونی هستی که شوهر بد اخلاق و شکاک داشتی تو خونه خیاطی میکردی پولشو می‌دادی بهش و گفتی چیزشو رو به مادرم کرده. من جای تو بودم عمرا خام میشدم دوباره چون نصف مسیرو رفتی و سختیشو به جون خریدی دوباره برگردی روز از نو روزی از نو

اوه اوه  پس هیچ  همسرت نیاز به درمان داره اونم با دارو  هروقت رفت دنبال درمان بصور ...

ممنون عزیزم 

پیام قبلیش گفت مشاوره میرم ولی نمیدونم چجور مشاوری رفته