2821
2789
عنوان

یه لحظه بیاین

51 بازدید | 9 پست

مادرشوهرم رفته خونه خواهر شوهرم 

مادرشوهرمم طبقه پایین خونه ما هستش امروز از صب خواهرشوهر برده خونشون بعد شب ینی یه ربع پیش شوهرم زنگ زده گوشی مادرشوهرم میگ اره رفتی دَدَر ب شوخی گفت مادرشوهرمم برگشته میگ اره خوب کردم شما میرین ددر من میگم چرا رفتین؟😐خیلی ناراحت شدم از حرفش مگه پسر خودشو نمیشناسه اونجوری میگه؟اصلا اهل طعنه نبود نمیدونم با خواهرشوهرم چی حرف زدن خدا عالم بعد بچه دوسالم با عمش حرف میزنه شوهرم گف بگو عمه بد شوهرمم شوخه بعد برگشته میگ بسه دیگ کم پُرش کنیننننن بچرو پرش کنین 😐منم انداخت وسط ینی چی واقعا😑دیونه میشم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

حساسم واقعا نمیتونم میخام الان باشوهرم دعوا کنم جونشو ندارم

چرا باهمسرت؟مگع اون مقصره؟؟اینطوری ازت دور میشه آنقدر با همسرت رفیق باش که اگر رو در رو هم حرفی زدن پشت تو رو بگیره 

شاید مشکل اینجا باشد که هنوز ؛خودمان را پیدا نکرده ایم اما ؛سال های زیادی رابه دنبال  " دیگری "گشته ایم !...
چرا باهمسرت؟مگع اون مقصره؟؟اینطوری ازت دور میشه آنقدر با همسرت رفیق باش که اگر رو در رو هم حرفی زدن ...

😔من باهیچکس کاری ندارم اینطوری ک اونا حرف زدن دلم شکست زنه ۸۰ سالشه توروخدا نگا میخاد ازش اجازه بگیرم برم بیام اصن اینطوری نبود مظلوم و ساده بود نمیدونم چرا یهو قاطی کرد

😔من باهیچکس کاری ندارم اینطوری ک اونا حرف زدن دلم شکست زنه ۸۰ سالشه توروخدا نگا میخاد ازش اجازه بگی ...

حق داری عزیزم ولش کن منم بامادرهمسرم تو یه ساختمونیم اونا هیچیشون نمیشه اگرتو با همسرت بحث کنی و قهربشین چون هدفشون همینه غصه نخور این روزا میگذره 

شاید مشکل اینجا باشد که هنوز ؛خودمان را پیدا نکرده ایم اما ؛سال های زیادی رابه دنبال  " دیگری "گشته ایم !...
هعی خداااا مرسی

غصه نخور افسرده هم نباش بچت رو سرگرم کن بیشتر به همسرت عشق بورز به مادر همسرت هم بی احترامی نکن ولی مثل قبل هم نباش هرچی باشن پدرشوهر مادرشوهر وقتی سود بچه هاشون وسط باشه ما عروسا هرچقدر هم دلسوز ته تهش هستیم بچه مردم براشون مهم نیستیم انگاری که ما آدم نیستیم خسته نمیشیم دل هم نداریم 

به عینه هممون دیدیم تو زندگیم هرچی مادرشوهرم بهم تهمت زدن سر دخترش اومد اما ته تهش همشون یادشون رفته