بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سعی کن تا میتونی با اون طرف چیزیی نخوری که پانسمانش نیوفته
اگر هم درد داشتی که طبیعیه مسکن بخور
...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد
من جات باشم جلسه دوم رو میرم تامین اجتماعی چون پر کردن رایگانه
عزیزم هیچ دندون پزشکی حق دست زدن به دندونی که یکی دیگه پانسمانش کرده رو نداره پیگرد قانونی داره واسشون
...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد
ممنون خانوم دکتر🥲😂 و اینکه یه سوال.. هزینه ارتودنسی حدودا چقدره الان؟ به من گفتن۲۸ تومن
خواهش میکنم عزیزم
قیمتها متفاوته از بیست تومن شروع میشه بستگی داره به دندونهاتون وسنتون و نوع ارتودنسی اما شما خودتو تا 35 هم اماده کن