2777
2789
عنوان

عصب کشی دندان

165 بازدید | 14 پست

آقا من جلسه‌ی اولشو رفتم یه دندونم 

پانسمانش کرده ،، گفته جلسه بعدم بیا برای جلسه‌ی دوم 

الان جریان چیه؟ من میتونم با اون دندون چیزی بخورم؟

دنبال بوی توام تو بغل آدمای دیگه، آرنیکسم . کیپاپرِ مودیِ intp .  علاقه‌ی من به شما ربطی نداره، همین‌طور‌ که علاقه‌ی شما به من ربطی نداره . 

نه 

فک نکنم 

خوده دکتر چیزی نگفت؟؟؟ 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چند گرفت ابجی؟ 

۲ و ۷۵۰

دنبال بوی توام تو بغل آدمای دیگه، آرنیکسم . کیپاپرِ مودیِ intp .  علاقه‌ی من به شما ربطی نداره، همین‌طور‌ که علاقه‌ی شما به من ربطی نداره . 
من جات باشم جلسه دوم رو میرم تامین اجتماعی چون پر کردن رایگانه

پول رو پرداخت کردم

نه  فک نکنم  خوده دکتر چیزی نگفت؟؟؟

خیر

فقط گفت نیم ساعت چیزی نخور تا مواد سفت شه

نخ دندون بین اون دوتا دندون نکش مسواک رو اروم بزن 

اب دهنتو مک نزن که مبادا لثه خونریزی کنه 

غذاهای نرم بخور خیلی گرم وسرد نباشه 

سعی کن تا میتونی با اون طرف چیزیی نخوری که پانسمانش نیوفته 

اگر هم درد داشتی که طبیعیه مسکن بخور

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

من جات باشم جلسه دوم رو میرم تامین اجتماعی چون پر کردن رایگانه

عزیزم هیچ دندون پزشکی حق دست زدن به دندونی که یکی دیگه پانسمانش کرده رو نداره پیگرد قانونی داره واسشون

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

نخ دندون بین اون دوتا دندون نکش مسواک رو اروم بزن  اب دهنتو مک نزن که مبادا لثه خونریزی کنه&nb ...

ممنون خانوم دکتر🥲😂

و اینکه یه سوال.. هزینه ارتودنسی حدودا چقدره الان؟ به من گفتن۲۸ تومن

ممنون خانوم دکتر🥲😂 و اینکه یه سوال.. هزینه ارتودنسی حدودا چقدره الان؟ به من گفتن۲۸ تومن

خواهش میکنم عزیزم 

قیمتها متفاوته از بیست تومن شروع میشه بستگی داره به دندونهاتون وسنتون و نوع ارتودنسی اما شما خودتو تا 35 هم اماده کن 

من مطب شخصی رفتم تو یه جلسه دوتا دندون آسیاب چند کاناله رو عصبکشی و پر کرد.اینقدر دستش سبک بود ک نگو.چرا مال شما سه جلسه زمان برده🤔

البته دندونی ۷میلیون گرفت🤦‍♀️درد پوله بیشتر بود.یادش می افتم قلبم تیر میکشه😂