2777
2789
اون زمان که تازه شروع کردم چندماهی طول کشیدتا کم بشه.یادم نیس دقیق ولی خیلی خوب شد مثلااز۱۰۰تاشد۱۰تا ...

من ۱۰۰ خوردم ۶ ماه ولی دیدم تاثیر نداره ویگه نخوردم چه اسپری میزنی برای شما بعداز ۶ ماه تاثیر گذاشت یا کمتر 

من ۱۰۰ خوردم ۶ ماه ولی دیدم تاثیر نداره ویگه نخوردم چه اسپری میزنی برای شما بعداز ۶ ماه تاثیر گذاشت ...

اسپری gainوفورکاپیل که پیداکردنش سخته.میتونیsviبخری همه داروخونه هادارن.نه کمتراز۶ماه تاثیرداشت.کنارش مکمل فولیکوژن هم میخوردم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب تو چطوری پیدا کردی خریدی چند میخریر

من کنارمطب دکترم داروخونه داشت ازاونجاگرفتم.دیگه چون دوره بهم نتونستم تمدیدش کنم.الان بازباید برم هرجورشده.پارسال با داروهام شد۱وخورده ای

اگه تهرانی کدوم دکتر رفتی ایم داروخونه چیه در چه حد موهات ریخته بود الان پر شده

اره تهرانم.دکترسعیدرجب زاده ادرسش سمت پیروزیه.من چون زودرفتم نذاشتم زیادبریزه وحجمش تغییرکنه

اره تهرانم.دکترسعیدرجب زاده ادرسش سمت پیروزیه.من چون زودرفتم نذاشتم زیادبریزه وحجمش تغییرکنه

خب شانس اوردی اسپرو ررات نتیجه داده برای من نتبجه نداد ماینو هم زدم بدتر شد ریزشم حتی یه سال زدم ولب انگار اب بود که میزنم 

اگه تهرانی کدوم دکتر رفتی ایم داروخونه چیه در چه حد موهات ریخته بود الان پر شده

داروخونه ش کناره مطبشه.خودشم داروهایی میده متاسفانه که کمترجایی پیدامیشه ولی تاثیرگذاره.الان من چندوقته دنبال تونیکایی ک برام نوشته میگردم ولی نیست اینجا بازبایدبرم داروخونه ی خودشون

خب شانس اوردی اسپرو ررات نتیجه داده برای من نتبجه نداد ماینو هم زدم بدتر شد ریزشم حتی یه سال زدم ولب ...

ماینو رو من قبلا یه دکتردیگه رفته بودم واسم نوشت بی سواد.ریزشم وحشتناک شد گریه میکردم هرروز.رفتم پیش این گفت اگه زیر۱ماه مصرف کردی قطعش کن زود.بعددیگه کم کم با داروهاش خوب شدم.توهم برو حتماجواب میده.مکمل نمیخوری اصلا؟

ماینو رو من قبلا یه دکتردیگه رفته بودم واسم نوشت بی سواد.ریزشم وحشتناک شد گریه میکردم هرروز.رفتم پیش ...

چرا میخکرم ولی برای ماها که هورمونیه ریزشمون جواب ننیده باید دی اچ تی بیاد پایین که ج بده مزوتراپی هم کردی

چرا میخکرم ولی برای ماها که هورمونیه ریزشمون جواب ننیده باید دی اچ تی بیاد پایین که ج بده مزوتراپی ه ...

نه مزو تاحالانکردم میترسم ازاین چیزا.حتی یه رنگ ساده هم نمیکنم ازترس

میشه ببینم موهات رو اره اصلا رنگ نکن ریزش هورمونی موها سست میشه اگه رنگ بزاری میریزه

نمیتونم عکس بفرس گلم.خیلی دوس دارم رنگ ولی حیف.چاره چیه نریزه رنگ نخواستیم