2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک ادرس که بزنی دیگه نمیتونی دوباره تعغیرش بدی       برادرشوهرم اشتباهی ادرس زده بود دیگه نتونست تعغیر بده و مسخره است بنظرم بعد نمیدونم ازکجا کارتش گیر اورد دیگه نپرسیدم 

خدایا توبه کردم ولی کوه دردم به چشم خلاق من یک برگ زردم...میشه برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستی اگه دوست داشتی 
ببخشید راسته میگن اگر کسی با کد معرف شما بره تو بللووووبانک سی میلیون براتون میاد 

نه بابا سی هزار تومن میاد 

من حالا چیزی ندارم باشه برای بعدا (این کاربری دست دو نفره)

ببخشید راسته میگن اگر کسی با کد معرف شما بره تو بللووووبانک سی میلیون براتون میاد 

۳۰هزار

خدایا توبه کردم ولی کوه دردم به چشم خلاق من یک برگ زردم...میشه برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستی اگه دوست داشتی 
یک ادرس که بزنی دیگه نمیتونی دوباره تعغیرش بدی         برادرشوهرم اشتباهی ا ...

ادرسم درست بود ولی نوشته وقتی تایید بشه باید کد رهگیری بیاد ولی هیچ پیامکی واسه من رهگیری نیومده

خب پیام اومده فعالسازی شده ولی وقتی میخام سفارش بدم ادرسو میزنم اینو میاره

لابد قبلش ادرس زدی 

ادرسم درست بود ولی نوشته وقتی تایید بشه باید کد رهگیری بیاد ولی هیچ پیامکی واسه من رهگیری نیومده

خوب صبرکن کمی شاید اوکد دیگه نزن تعغیر ادرس

لابد قبلش ادرس زدی 

برای پیگیری بعد از ثبت آدرس کد رهگیری میدم درسته؟ 

خب اون کد رهگیری برای من نیومده