2777
2789

من امروز رفتم برا مرحله دوم برا  پیچ  دندون پایین ام

بهم گفت دندان

بالات  خیلی بزرگه اومده پایین دندون پایین ات  ايمپلنتش  نمیشه باید دندون بالات  عصب کشی کنی روکش کنی گفتم ن هزنیه ندارم عصب کشی کنم دندونم سالمه دوست ندارم بهش دست بزنم گفت مجبوری. چون دندون پایین ات نمیشه 

بعد گفت یه راه دوم هست کوچکش کنم برات فقط روش  روکش بزاری 

راه دوم انتخاب کردم. دندونم بالام ک سالمه وهیچش نبود کوچک کوچک کرد خیلی ناراحت شدم 

بعد گفت ممکنه بعدش بزنه به عصب

بدجوری ناراحتم اعصابم خرده کسی تا حالا براش پیش اومده. هر دفعه میرم ک میرم برام یه چیزی در میاره هی پول میکشه گریه ام گرفته آخه دندون سالمم خراب کرد تازه پولم هم گرفت نتونستم از حق ام دفاع کنم 

واقعا اینجوری هست کسی براش پیش اومده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عمه من کل دندون هاشو ایمپلنت کرده ۳۰۰ میلیون ... نزدیک دو سال طول کشید و کلی درد کشید .... امروز دیدمش ، خیلی ناجور بود ... افتضاح شده بود شکل دهانش. اگه مصنوعی میذاشت خیلی بهتر بود . تازه دکتر خوب هم رفته بوده .