blond مدیر عضویت: 1399/09/10 تعداد پست: 18479 عنوان عکسم🌱 | مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 28 پست بچه ها این دو تا رو بردارم با لیزر یا قشنگهمامانم میگه قشنگه ۲۶ساله ام 1402/08/09 | 20:56 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mooo45i عضویت: 1401/08/26 تعداد پست: 3325 قشنگه برندار🥰🌱 مهربون میشه واسه سلامتی و ظهور امام زمان عج یدونه صلوات بفرستی ❤
مربا۸۴ عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 2969 زشته؟ کلا صورتم لک مک داره مثل انشرلی خوبه ک طرف خوب قضیه رو میبینی اگه دوسشوم داری برندارولی بنظر من از زیبایی صورتت کم کرده *(میگه کــıllıllı :منازدیوانهادیدمهزارانعاقلمرده◉彡.....مـیخوامــ یهــ شـعـبـدهـ بـازشــمــ↻ ولــی غـیـبــشم دیـگهـ ظـاهـرنـشـمـــ !!:)..ღگاıllıllıهی جور دیگََر بایََّد دید زیرا جَهان جور دیگَر است..☘🍃..آّـّבّمّاّ شّوّخّےّ شّوّخّےّ زّـّבّنّ گّنّجّشّکّاّ جّـّבّےّ جّـّבّےّ مُّّرّـّבّنّ..♡بعضے وقتـاهم میـشـہ تو تنهایے.. بـہ خـود رسیـد.! بـہ خــــــدا..ツبـہ بخــشـش✦میشـہ اشک ریخـتو خالے شد=)میشـہ بخشیـد وگذشـت.! میشـہ رفتـو رسیـد!🚶🏻♀✨................◁❚❚▷موزیک تنها دلداری منه...♬═✧وقتیــ بـہ روی مـا دریچهاے بـہ نـام اطمـینان بسّته شُّــدتماıllıllıم *آزادی* هاےزمین را قفسّ فرا گرفت✯↻ سِِِفََِیدّ عَِیَََِِن ِِِکَََف ِِِبهََِِشَِت💟 اََّماَِ هََِنوُُُ بُّغّضَِ تُوُ گََِلُو مََّنِِه چِِ زِِشَِت🥺
blond مدیر استارتر عضویت: 1399/09/10 تعداد پست: 18479 قشنگه برندار🥰🌱 وای همه گفتند بردار😂 💚 ۲۶ساله ام
blond مدیر استارتر عضویت: 1399/09/10 تعداد پست: 18479 خوبه ک طرف خوب قضیه رو میبینی اگه دوسشوم داری برندار ولی بنظر من از زیبایی صورتت کم کرده والا نمیدونم خوبه یا زشته اما کلا لک و مک دارم حتی سمت چپ و پیشانی ۲۶ساله ام
رجا عضویت: 1396/07/03 تعداد پست: 4552 سلام چون زیبایید ، اثری نداشته در کم کردن قشنگیتوناگر برداشتید اونکه نزدیک به چشمه برندارید خدای مهربونم به تو قرصه دلم لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸
mooo45i عضویت: 1401/08/26 تعداد پست: 3325 وای همه گفتند بردار😂 💚 خب عزیزم هر کسی نظری داره😅❤ مهربون میشه واسه سلامتی و ظهور امام زمان عج یدونه صلوات بفرستی ❤
blond مدیر استارتر عضویت: 1399/09/10 تعداد پست: 18479 سلام چون زیبایید ، اثری نداشته در کم کردن قشنگیتون اگر برداشتید اونکه نزدیک به چشمه برندارید سلامعزیزم زیبا تویی 😘❤ ۲۶ساله ام
blond مدیر استارتر عضویت: 1399/09/10 تعداد پست: 18479 خب عزیزم هر کسی نظری داره😅❤ مامانم میگه برندار 😂 ۲۶ساله ام
مربا۸۴ عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 2969 والا نمیدونم خوبه یا زشته اما کلا لک و مک دارم حتی سمت چپ و پیشانی این نظر من بود ک برداری هرچی خودت دوس داری ولی بردار😂 *(میگه کــıllıllı :منازدیوانهادیدمهزارانعاقلمرده◉彡.....مـیخوامــ یهــ شـعـبـدهـ بـازشــمــ↻ ولــی غـیـبــشم دیـگهـ ظـاهـرنـشـمـــ !!:)..ღگاıllıllıهی جور دیگََر بایََّد دید زیرا جَهان جور دیگَر است..☘🍃..آّـّבّمّاّ شّوّخّےّ شّوّخّےّ زّـّבّنّ گّنّجّشّکّاّ جّـّבّےّ جّـّבّےّ مُّّرّـّבّنّ..♡بعضے وقتـاهم میـشـہ تو تنهایے.. بـہ خـود رسیـد.! بـہ خــــــدا..ツبـہ بخــشـش✦میشـہ اشک ریخـتو خالے شد=)میشـہ بخشیـد وگذشـت.! میشـہ رفتـو رسیـد!🚶🏻♀✨................◁❚❚▷موزیک تنها دلداری منه...♬═✧وقتیــ بـہ روی مـا دریچهاے بـہ نـام اطمـینان بسّته شُّــدتماıllıllıم *آزادی* هاےزمین را قفسّ فرا گرفت✯↻ سِِِفََِیدّ عَِیَََِِن ِِِکَََف ِِِبهََِِشَِت💟 اََّماَِ هََِنوُُُ بُّغّضَِ تُوُ گََِلُو مََّنِِه چِِ زِِشَِت🥺
mooo45i عضویت: 1401/08/26 تعداد پست: 3325 مامانم میگه برندار 😂 پس به حرفش گوش بده 😄🙏 مهربون میشه واسه سلامتی و ظهور امام زمان عج یدونه صلوات بفرستی ❤
blond مدیر استارتر عضویت: 1399/09/10 تعداد پست: 18479 پس به حرفش گوش بده 😄🙏 چشم مرسی فداتبشم ۲۶ساله ام
mooo45i عضویت: 1401/08/26 تعداد پست: 3325 چشم مرسی فداتبشم بی بلا قربونت ❤😘 مهربون میشه واسه سلامتی و ظهور امام زمان عج یدونه صلوات بفرستی ❤