2777
2789
عنوان

چیکار کنم بوی سیگار بره سریع

| مشاهده متن کامل بحث + 9802 بازدید | 49 پست

عزیزم برای استرست در مرحله اول به روانشناس و اگر خیلی حاد هست به روانپزشک مراجعه کن

سیگار فقط یه فراره کوتاه مدت تا چند ماه دیگه دوتا پاکت هم روی ارومت نمیکنه بد تر ترست از خانوادهت باعث افزایش استرس میشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یک ماه میکشی  خواهرانه بهت میگم تا اعتیاد نشده کنار بزار  اصلا جذاب نمیشی با کشیدن سیگار ...

اصن برای جذابیت نیس حتی دانشگاه هم میرم تو یه قسمتی که کسی نبینه منو خجالت میکشم 

از وقتی دانشگاه رفتم شروع شدش قبلش متنفر بودم

انقد تاثیر پذیری ؟ 

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

چرا اخه

چون یکی از بدترین حسای دنیا میاد سراغشون که یه تیکه از وجودشون ببینن همچین کارایی می‌کنه . 

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

یه بار اومدم بذارم کنار یه پاکت پرو با فندک انداختم اشغالی بعد دو هفته شروع شد دوباره

برو پیش مشاور باهاش مشورت کن

فقط میدونم هر طور شده باید بزاری کنار

بسترم،صدف خالیه یک تنهاییست ....و تو چون مروارید،گردن آویز کسان دگری 
نه رشتم حقوقه خیای سنگینه قبلا استرسی بودم ولی نه انقد الان نکشم از استرس میمیرم

استرس هزار تا راه داره ربطی به سیگار ندارع اگه بخوای اینجوری حساب کنی سیگار بدتر معتاد و استرسی است می‌کنه. اولین بار همچین چیزی می‌شنوم . 

یا رو‌خودت کنترل داشته باش و خودت رو به پختگی برسون 

یا در خودت نمیبینی برو رشته سبک تر بردار . 

منم کادر درمانم  پس الان باید گل می‌کشیدم از استرس ؟ 

چیه مگه دوده دیگه

Are you kidding me?