2777
2789

سلام شبتون بخیر دوستان یه نظر می خواستم ازتون به نظر شما بعد لاغر کردن چهره نسبت به قبل زشت نمیشه. صورت شل بشه. ما کلا خانوادگی  لاغر شدنی از صورت شروع میشه. صورتمون کلی لاغر میشه نسبت به جاهای دیگه. اونایی که لاغر کردن یا اطرافشون کسی بوده میشه نظر بدین؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آره زیر چشما سیاه پوست شل و پر چروک البته احساس میکنم شیوه رژیمشون درست نبوده

💓 اَللّهُمَ صَلِی عَلّی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد💓            ❤خدا جونم مراقب شوهرم پسرم و کوچولوی تو راهیم باش❤                                            میشه واسه سلامتی خانواده م ی صلوات بفرستین🙏😍💞

بستگی ب میزان‌چاقیت داره عزیزم من خودم مثلا دگ خیلی چاقم و از قدیم‌گفتن گوشت تا یه حدی زیباییه ولی ا یه حدی ب بعد نه . من اگه تا حد یه هیکل توپر لاغر کنم خیلیم عالی میشم و ظرافت پیدا میکنه هیکل و قیافم . چشام میاد بیرون نف دماغم میخوابه زاویه صورتم پیداش میشه اما خب اگه انرمال لاغر کنم و از ۱۱۰ بشم‌۶۰ مطمعنن اره خوب نمیشه ولی مثلا تا ۸۵ کم کنم قشنگ میشم 

بستگی به قیافه طرفم اخه داره بعضیا بهشون تپل میاد بعضیا لاغر

آره صورت پر بیشتر میاد چون لاغر شدنی  صورت  بیضی ممکنه خیلی کشیده دیده بشه ولی خب برای لباس اینا هر چی نمی تونی انتخاب کنی. البته سایزم 46 هست

من خودم بعد لاغری یهو صورتم خیلی افت کرد ؛هر کی میدید میگفت ول کن ؛زیر چشمت گود رفته ؛رنگت سیاه شده ؛پوستت کدر شده ؛صورتت خیلی کشیده شده و فلان

ولی وزنم‌ثابت شد ؛ کم کم انگار صورتم جاش افتاد ؛ روتینمم داشتم اصلا خیلی خوب شده ؛همه عکسای قدیمی رو نگاه میکنن میگن انگار الان جوونتری 

چون واقعا لاغری سن کمتر نشون میده

بستگی ب میزان‌چاقیت داره عزیزم من خودم مثلا دگ خیلی چاقم و از قدیم‌گفتن گوشت تا یه حدی زیباییه ولی ا ...

من الان قدم 164 ولی وزنم بعد بچه ها شده 80 اینطوری حساب کردنی 20کبلو اینا اضافه وزن دارم ولی برای لاغر شدنم مرددم چون از صورت خیلی لاغر می کنم نسبت به جاهای دیگه و اینطوری خوشم نمیاد از طرفی همسرم همینطوری خوبی نمیخواد لاغر کنی

من خودم بعد لاغری یهو صورتم خیلی افت کرد ؛هر کی میدید میگفت ول کن ؛زیر چشمت گود رفته ؛رنگت سیاه شده ...

الان احساس نمی کنی صورتت خیلی لاغر شده. خودتون راضی هستین از چهرتون نسبت به چهره قبل؟