2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید کار کامل انجام بدی با تک نمیشه عزیزم

تک چیه؟ برا منم میگیری کی بچه دار میشم

Death to Israel.از نام تو،از مکتب تو،از زائران و عاشقان تو ،می ترسند واهمه دارند...بترسند چرا که اکنون با صدها قاسم 
نه گرگان

خب مهم نیست اگر تهران بودی میخواستم دکتر معرفی کنم بهت.

ولی حتما اینکارایی که میگم بکن چون من خودم بعد ۳ سال باردار شدم و دقیقا میدونم تو چه موقعیتی هستی.

حتما همسرت رو ببر پیش یه اورولوژیست خوب که سونو و معاینه دقیق کنه و اگر لازم شد دوباره آزمایش بده.

همسر منم سری اول دکتر گفت مشکل خاصی نداره و یه واریکوسل متوسطه که آسیب خاصی نمیزنه چون تعداد اسپرم هاش خوبه. ولی در نهایت با عمل واریکوسل همسرم بود که من باردار شدم.

خودمم هرماه میرفتم پیش دکتر زنان و بهم به علاوه قرص (همین لتزورول و چیزای دیگه) آمپول تحریک تخمدان هم میداد و اونم میزدم که فولیکول هام بزرگ شه.

اگر اضافه وزن داری هم حتما کنترل کن. 

پیاده روی و سبک زندگی سالم تا جایی که میتونی. خیلی اینا کمکت میکنه. من دقیقا بعد ۳ سال اینجوری باردار شدم

پارسال اون آزمایش داد دکتر گفت خوبه... منم یه بار سونو رفتم دو تا فولیکول داشتم یکی ۹ یکی ۱۳ با این ...

دوباره برو

فولیکول ۹ و ۱۳ امکان جنین شدنشون خیلی کمه

السَّلامُ عَلیكَ یا رَبیعَ الأنامَ و نَضْرَةَ الأيّام                                                   من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد.😍😘😘
شما هم اقدامی؟

من ی ماما قدیمی خیلی خوب توشهرمون سسراغ دارم کارشم عالیه ازهمه جا ایران میان پیشش با تلفنم میتونی باهاش صحبت کنی حاستی بهت شمارشو میدم خیلی دستش سبکه