2777
2789
عنوان

سکته مغزی

115 بازدید | 10 پست

بچه ها مادر بزرگم سکته کرده هیچکسو نمیشناسه حرفم نمیزنه 😔😔من ازش دورم ولی گفتن با دارو احتمال داره بهتر بشه 

خیلی ناراحتم انقدر گریه کردم واسش 

خیلی با محبتو مهربون اصلا دلم نیمخواد چیزیش بشه جیگرم براش کبابه چراغ خونشون روشنه خدا نکنه چیزیش بشه 😞😞

تروخدا دعا کنید براش 

آخ قلبم داره از غصش میترکه بمیرم برا سادگیت بمیرم که چقدر همه ی مارو دوستداری 

دیگ حتی مامانمم نمی شناسه

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اوایلش همینن خوب میشه انشالله

واقعا خوب میشه؟😔

حالم بده از وقتی شنیدم 

مادر بزرگم خداروشکر چیزیش نبود سرپاست فقط یکمی جدیدا فراموشی گرفته بود همش حرفاشو تکرار میکرد 

یعنی خوب میشه

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
خوب میشه خاله مامانم هزیون میگفت

تکلمشو اینا هم خوب شد؟

مامانم میگه پوشکش کردیم دسشویی نمیکنه فقط ی صدا از خودش در میاره اشاره میکنه به دسشویی میگه راهم سخت میره با بدبختی بردیمش

عمم اینجوری یکم لکنت گرفته ولی حرف میزنه ما دیگ بهش امیدی نداشتیم 

خداروشکر 

واقعا دلم میسوزه چقدر سخته چیزیشون بشه دیگه خونه ی امید نداریم همگی جمع بشیم پیششون واقعا برکت زندگی هستن قدرشونو نمیدونیم 

عمم اینجوری یکم لکنت گرفته ولی حرف میزنه ما دیگ بهش امیدی نداشتیم 

مامانم گفت پای راستشو اصلا تکون نمیتونه بده 

عآدی باید فیزیوبشه

دکتر گفته سکتش شدید بوده داره پیشروی میکنه تا ۲۴ ساعت امشب دیگ همه علائماشو نشون میده 

مامانم میگه صبح حرف نیتونست بزنه کمو بیش الان دیگ حرف نمیزنه 

روسریشو با دو دست درست میکرده الان کلا سمت راستش لمس شده 

هوشیاریش اومده پایین 

تروخدا دعا کن واسش 

الهی بمیرم براش مادر بزرگم بجز خدا کسیو نداشته از بچگیش مادرو پدرش فوت میشن اصلا ندیدشون زنداداشش بزرگش میکنه انقدر دلمون واسش میسوزه زود بود براش سرپا بود هیچ مشکلی نداشت