2777
2789
عنوان

همسنو سالام

40 بازدید | 6 پست

امروز دیدم معاون داره داد و بیداد میکنه ی دخترشرر مدرسمون تو دفتر داشت گریه میکرد از کیفش سی گار و تیغ پیدا کردن دستش هم داشت خون میومد 

بعد وقتی مدرسه تعطیل میششه همه دخترا میریزن پارک م.ست میکننو و... چن بار زنگ زدن ۱۱۰ 

🚶🏼‍♀️بعد جالب اینجاس اینجور ادما خیلی هم تحویلشون میگیرن پسرا و دخترا برای خودشون خوشن اخر سالم قبول میشن 

اون وقت من بیس چاری سرم تو درسه 

💔🚶🏼‍♀️

بدنم خستس عجیب:)

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

منم ۱۷ ام یازدهمم  تو چندمی؟  درس خوندن ارزشش بیشتر از ول گشتنه یادت باشه

من نهمم امسال انتخاب رشته دارم

درسته واقعا ولی الان همه تو مدرسه یا سیگاری ان یا  چن تا دوس پسر دارن یا شکست عشقی خوردن تیغ میزنن ادم واقعا فضاش سمه

مدرسه شماهم اینجوریه؟

بدنم خستس عجیب:)
من نهمم امسال انتخاب رشته دارم درسته واقعا ولی الان همه تو مدرسه یا سیگاری ان یا  چن تا دوس پس ...

نخ زیاد مدرسه ما اینجوری نیست ولی بازم چنین چیزایی وحود داره سعی کن راه خودتو بری درسته سخته ولی اگع دوس داری زندگیت و اینده اات خوب باشه آنی تصمیم نگیر

من نهمم امسال انتخاب رشته دارم درسته واقعا ولی الان همه تو مدرسه یا سیگاری ان یا  چن تا دوس پس ...

سعی کن ذهنت رو زیاد درگیر نکنی چون از سال بعد گه دهم میشی درگیر کنکور میشی و این افکار باعث میشه تو رو خسته کنه