2777
2789

با یه دختری که خونشون یه خیابون فاصله داره آشنا شدم و باهاش دوست شدم( خودمم دخترم ) و خیلی اخلاقمون شبیه هست. خیلی دوسش دارم ولی امسال کنکور دارم و هیچی هم نخوندم. ما هم وقتی بخوایم چت کنیم چند ساعت طول میکشه ولی نمیخوام همچین دوستی رو از دست بدم. کنکور هم برام مهمه.استرس دارم چیکار کنم؟🥲

اگه هدفت برات مهمتره ارتباطش و باهات کم کن و دلیلش هم بهش بگو اگه اونم تورو دوست داشته باشه و برات ارزش قائل باشه قطعا راحت میپذیره و به تصمیمت احترام میذاره اگرم سرد شد ک قطعا لیاقت دوستی تو نداشت

هدف رتبه دو رقمی کنکور 🙂 رتبه پارسال ۳۰۰۰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا چقدر ارتباط 

مثلا روزی یکی دو ساعت وقتتو براش بزار اینم خیلی زیاده باز بستگی به هدفت داره کلا تو سال کنکور اگه هدف بزرگ داشته باشی حتی با خانواده ت هم باید رابطه تو کم کنی چ برسه رفیق و این چیزا...

نمیخوام از دستش بدم

الان داغی متوجه نیستی ... میخوای امتحان کن کسی که ضرر میکنه تویی ولی از تجربه دیگران هم حتما استفاده کن نمیگم ارتباط تو قطع کن ولی حتما باید کم کنی باز میگم بستگی به ظرفیت خودتم داره اینکه بتونی روابط تو مدیریت کنی اگه بتونی گه آره مشکلی نیست اونم درسخونه ؟ هم رشته اید؟

الان داغی متوجه نیستی ... میخوای امتحان کن کسی که ضرر میکنه تویی ولی از تجربه دیگران هم حتما استفاده ...

رشتش فرق داره و درس هم میخونه اما نه زیاد. من اصلا نمیتونم مدیریت کنم روابطم رو تو این دوران اگه زیاد بشه... 

رشتش فرق داره و درس هم میخونه اما نه زیاد. من اصلا نمیتونم مدیریت کنم روابطم رو تو این دوران اگه زیا ...

خب ببین شرایطش واقعا برای دوران کنکورت سمه ... تو خودت هدفت چیه درسخون هستی ؟ من نمیگم آدم بدیه چون درس نمیخونه نه اصلا ولی برای تویی ک هدف داری و نگران کنکورتی الان امسال به درد نمیخوره واقعا تازه به ضررتم هست...