2777
2789
عنوان

دیابت بارداری

70 بازدید | 16 پست

خواهرا،من هفته۲۹بارداری ام،این دفعه یه غلطی کردم و واسه اولین بار رفتم ازمایشگاه بهداشت ازمایش گلوکز دادم حالا قندمو چندتا بالانشون داده و بهداشت میگه برو متخصص داخلی تحت نظر اون باش،خودمم پیش زنان میرم ولی هنوز ب اون نشون ندادم گفت اول برو داخلی،حالا نگران شدم چیکار کنم چ عوارضی داره واسه خودمو جنین؟خاک تو سرم این اواخر خیلی کاکاعو و شیرینی جات خوردم لابد ب خاطره اونه،حالا عکسشو میزارم نظر بدین لطفا

آوینای قشنگم۹۹/۷/۱۹زمینی شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرامیگی یه غلطی کردی اینکه زودترفهمیدی خوبه.من دارم رعایت میکنم متفورمین هم میخورم

ن منطورم اینه لزمایشگاه بیرون نرفتم اخه میگن اونجا درصد خطاش بالاس،شما چندهفته ای وقندتون چندبود

دکترم گفت دیابت داشته باشی یه چیزقندی بخوری قلب جنین دریک لحظه ممکنه ایست کنه دراین حد.من کیسه ابم زیادشدبخاطرهمین دیابت خطرزایمان زودرس هست واینکه بچه بادمیکنه بجای وزن گیری درست واروم.سربچه هایی که مامانشون دیابت داشته رعایت نکرده هم کمی بزرگترازبچه های دیگه ست

من قندناشتام ۹۳ ودوساعت بعدش ۱۱۸

قندناشتای من ۹۴بود،رنج ازمایشگاه ۹۱،عکس ازمایشو گزاشتم بی زحمت میبینی،واینکه زنان بهت دارو داده یا داخلی؟

قندناشتای من ۹۴بود،رنج ازمایشگاه ۹۱،عکس ازمایشو گزاشتم بی زحمت میبینی،واینکه زنان بهت دارو داده یا د ...

عکس ازمایشت زوم نمیشه برای من.ولی اگه ۹۴بوده بله بالاست من دکترزنان برام متفورمین نوشت بهم گفت ۹۳ برای یه خانم بارداربالاست وفرق داره بایه ادم عادی