2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر کنم یعنی باید با مامو گرافی های قبلی مقایسه بشه تا میزان تغییرات مشخص بشه  یه چیزی تشخیص د ...

اخه این رو کامل مینویسن بایردز فقط نوشته سینه سمت راست ضایعه ناهمگن یه پرانتز (b0) اخر برگه هم نوشته سینه سمت راست بایردز ۰ ولی نمیدونم قبلش چرا اون b0رو نوشته 

اخه این رو کامل مینویسن بایردز فقط نوشته سینه سمت راست ضایعه ناهمگن یه پرانتز (b0) اخر برگه هم نوشته ...

ماموگرافی BI-RADS 0 نشان دهنده معاینه ایی است که تکمیل نشده است. ممکن است تفسیر تصاویر ماموگرافی سخت باشند. در برخی موارد ممکن است پزشکان بخواهن  این تصاویر جدید را با تصاویر قبلی مقایسه کنند تا مشخص شود تغییری رخ داده یا خیر. دسته بندی 0 در BI-RADS نیازمند آزمایشات و تصویربرداری بیشتر است تا نتیجه ایی قطعی ارائه شود

کاربر خیلی قدیمی هستم ... 
احتمالا ببری دکتر برات سونو میده  ازمایش تکمیلی که بتونه جواب 100% بده  در کل نگران نباش ...

اره دکتر سونو نوشته برای هفته جدید بافت سینه متراکمه و دکتر گفت سونو تشخیص میده که چه مشکلی داره ولی بازم مرسی💗

اره دکتر سونو نوشته برای هفته جدید بافت سینه متراکمه و دکتر گفت سونو تشخیص میده که چه مشکلی داره ولی ...

نگران نباش عزیزم

مشکلات سینه قابل درمانه اگه پشت گوش نندازین و برای درمان فصله نندازین 

کاربر خیلی قدیمی هستم ...