رهاموشی مدیر استارتر عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 12589 عنوان کنکوریها بیایید 51 بازدید | 4 پست بچه ها امسال معدل ۵۰ درصده سال دیگه ۶۰ سوالم اینه من که هدفم سال دیگه امسال اگه معدلم خوب بشه سال دیگه فقط رو خود کنکور تمرکز کنم آیا باید یازدهمم ترمیم کنم ؟ من نفهمیدم الان سال دیگه ۱۰ درصد یازدهمه یا جمعشون با هم میشه ۶۰ میشه برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستی قشنگم🤍 ؟ 1402/08/09 | 14:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shadows_of_darkness_ عضویت: 1400/06/08 تعداد پست: 1463 هیچی معلوم نیست ولی چیزی هم نیست که بخوای هم کنکورو واسه یه سال بزاری و نهایی رو واسه یه سالمگه عمرتو از سر راه اوردی عزیزم؟! کاربری دست دو نفره :)
رهاموشی مدیر استارتر عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 12589 هیچی معلوم نیست ولی چیزی هم نیست که بخوای هم کنکورو واسه یه سال بزاری و نهایی رو واسه یه سال مگه عم ... نه خب میخونم ترمیمو و کنکور با هم ولی میدونم که امسال به هدفم نمیرسم نه نا امیدم نه ... فقط واقع بینانه نگاه کردم به مسئله میشه برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستی قشنگم🤍 ؟
جوجو_خودتون عضویت: 1399/04/08 تعداد پست: 3631 سال دیگه کنکور بخوای بدی باید یازدهمم نهایی بدی گذشته از اون تراز معدل یکسال قبل پایینتر میشه از همون سال اکثرا ترجیح میدن ترمیم کننو اینکه فقط یکبار حق داری ترمیم کنی حالا هر چند سال بخوای بشینی پشتبرای ۱۴۰۴ تاثیر مغدل یازدهم ۳۰ درصد و دوازدهمم و ۳۰ درصده
shadows_of_darkness_ عضویت: 1400/06/08 تعداد پست: 1463 نه خب میخونم ترمیمو و کنکور با هم ولی میدونم که امسال به هدفم نمیرسم نه نا امیدم نه ... ... نکن اینکارو باور کن میتونی برسونی . چون پشت کنکور موندن هر سال سخت تر و سخت تر میشه کاربری دست دو نفره :)