2777
2789
عنوان

مراحل طلاق

312 بازدید | 10 پست

بچه‌هامیشه بگین از اولش که چیکار باید کنیم و چجوری پیش میره و کل مراحلش چقدر طول میکشه؟ 

من طلاق میخ وام و حق طلاق با همسرم هست و ایشون هم موافق نیست و میخواد فقط اذیتم کنه تا التماسش کنم طلاق بده!!! بگین از نظر قانونی چی از من برمیاد؟

شکایت میکنی اول میره شورای حل اختلاف بعدش تازه وارد دادگاه میشه زمانبره باید رای عدم سازش بدن بعد باید نفقه و مهر و... چیزای دیگه رو محاسبه کنن بدن بعدش رای طلاق صادر میشه باید برید محضر اونجا طلاق بگیرید 

به دلیل قضاوت دیگران سکوت کرده ام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اول باید ببینی دلیلت واسه طلاق  چیه   یعنی دلیلی داری که بتونی قاضی رو قانع کنی

توهین تهدید بددهنی...الویت دادن خانوادش به من...مغرور و بشدت لجباز...عقده‌ای...ازم میخواد خانکادمو کنار بذارم و برم خدمتگزاری خانوادشو کنم

توهین تهدید بددهنی...الویت دادن خانوادش به من...مغرور و بشدت لجباز...عقده‌ای...ازم میخواد خانکادمو ک ...

باید مدرک داشته باشید وگرنه زبونی فایده ای نداره. و اینها دلیل قانع کننده ای نیستن واسه جدایی

باید مدرک داشته باشید وگرنه زبونی فایده ای نداره. و اینها دلیل قانع کننده ای نیستن واسه جدایی

ما الان تو عقدیم خوب...بعد اگه من درخواست طلاق نکنم ایشون تا کی میتونه همینجوری ادامه بده؟ ینی یکی از بند های سند ازدواج هست که اگه تا ۶ ماه ازش خبری نشه میشه درخواست داد!

مگه نیستش؟ خیلی سخته کارت   . اگه میتونی راضیش کن. با مهریه بهش فشار بیار

الان دو ماهه قهریم، یکی اومد واسطه شد حرف بزنیم جفتمون ناراحتیا و انتظاراتمون رو گفتبم...من گفتم حاضر دوباره بهت فرصت بدم جفتمون تلاش کنیم اشتباهاتمون رو جبران کنیم و دوباره بسازیم، ولی اون خیلی مغرور و اتیشی بود اصلا قبول نداشت اشتباه کرده و فقط طلبکار بود!!! اخرشم شروطشو ردیف کرد واسه من که اصلا واسم قابل قبول نیست و اصلا شرطای منو گوش نداد پا شد رفت...! گفت فقط با این شرایط ادامه میده اونم تازه بررسی میفرماین ببینن من درست شدم یا نه! گفتم خوب ما که نمیخوایم ادامه بدیم چرا واسه طلاق اقدام نمیکنی گفت منتظرم تو اقدام کنی تا دهنتو سرویس کنم و کاری کنم به دستو پام بیفتی...