2777
2789
عنوان

زورگویی های بابام ...

127 بازدید | 2 پست

سلام روزتون بخیر

اخیرا با بابام خیلی دارم به مشکل میخورم انقدری که فکر میکنه من کارام اشتباهه و حرف خودش درسته

مثلا یه خانم دکتری هست که باهاش در ارتباطم . بعد یه دفعه موقع حرفامون اشاره کردم که چند تا سگ رو به سرپرستی گرفته و ازشون نگهداری میکنه

انقدر حرف گفت پشت سرش و گفت حق نداری بری پیشش و اینا

چند ماهه ازین جریان میگذره و دیروز داشتم یه چیزی دربارش برا مامانم تعریف میکردم که گارد گرفت و گفت حق نداری حتی اینستاشو داشته باشی و ذهنتو باهاش پر کنی !

باز من کوتاه اومدم چیزی نگفتم امروز موقع ناهار بهش گفتم میشه فلان شبکه رو بزنی ؟ باز میگه نه نمیشه

در حالی که 24 ساعت تلویزیون میبینه و ما هیچ حقی نداریم که برنامه خاصی ببینیم . و میدونه مثلا من با ولوم بالاش سردرد میشم ولی انقدر زیاد میکنه که از تلویزیون متنفر شدم . شاید به این دغدغه هام بخندین ولی واقعا عصبیم و حداقل باید یه حقی هم برای ما قائل باشه

کاربری دست دو نفره :)

ای بابا. متاهلا از شوهراشون مینالن. جدیدا مجردها، از پدرشون. 

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.