2777
2789
عنوان

به کسی که دهنش بو میده خیلی چه جوری بفهمونیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1392 بازدید | 69 پست

بعضی‌ها بهداشت دهان و دندان رعایت نمی‌کنند یا معدشون مشکل داره یا دندون خراب دارن که بالاخره در سال 2023 این مشکلات به راحتی قابل درمانه اما خودشون نمی‌خوان، کسی هم که تا خودش نخواد مشکل حل نمیشه بنابراین بهتره از این آدم دوری کنید یا ماسک بزنید شما مجبور به تحمل کردن این مشکل نیستین و قرار نیست هرروزتون این شکلی تموم بشه....انواع دهانشویه مسواک قرص های خوشبو کننده دهان هست اما نمی‌خوان پس خودتون ازشون دوری کنید👌من خیلی آدم وسواس و تمیزی هستم روی این چیزا هم خیلی حساسم اگر این مورد باشه خودمو شکنجه نمیدم بلند میشم میرم

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دختر جوونم هست ۱۹ ایما تو این سن اینقدر بو میده 

خب پس خیلی راحت میتونی بهش بگی من فکر کردم آقاس و احتمالا سنشم کم نیست.

خب مستقیم بهش بگو ولی نه جوری که دلش بشکنه . مثلا بگو ناراحتی معده نداری ؟ یا سینوس؟ بعد در ادامه بگو فکر کنم یه مشکل داخلی داری چون بوی دهنت طبیعی نیست حتما پیگیری کن که مشکلت جدیتر نشه.

بچه ها چندتا قرص میگم واقعا جواب میده . با اطمینان میگم . ولی اگر کسی مشکل خاصی داره استفاده نکنه. امتحان شده است. ( نه دکترم و نه ... ) فقط دیدم کسی استفاده کرده جواب گرفته . البته اون بنده خدا مشکلش از معده ش بود

تینیدازول بعد از صبحانه

دی لیست بعد از ناهار و شام 

لاکتوگام هر شب 

لانسوپرازول قبل از صبحانه 

البته این قرص ها جایگزین هم دارن

بیشتر از 15 ساله که کاربر خاموش هستم