2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترس چرا.داماد مادرشوهرم وکیل شکر خدا زندگی خیلی خوبی دارن ادم خیلی خوب و منطقی هم هس تو فامیل بخاطر درک و شعورش حرفش خیلی برو داره چون اصلا قضاوت بیجا نمیکنه البته این اخلاقاش ۱۰۰درصدی ربطی ب شغلش نداره خودش انسانه ولی خب من دیدم ب وکیلا تا حدودی شبیه همین اقاس

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
ترس چرا.داماد مادرشوهرم وکیل شکر خدا زندگی خیلی خوبی دارن ادم خیلی خوب و منطقی هم هس تو فامیل بخاطر ...

من آدم آرامی هستم و اصلا نمیتونمم از خودم دفاع کنم بخاطر همین استرس دارم

فارغ التحصیل هاگوارتز

من آدم آرامی هستم و اصلا نمیتونمم از خودم دفاع کنم بخاطر همین استرس دارم

مگه میخوای بری جنگ ک در برابرش از خودت دفاع کنی؟بشناسش اتفاقا ادم درستی باشه حامی شما و زندگیتونه و در برابرهمه ازتون دفاع میکنه چ وکبل باشه چ شغل دیگه.

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
مگه میخوای بری جنگ ک در برابرش از خودت دفاع کنی؟بشناسش اتفاقا ادم درستی باشه حامی شما و زندگیتونه و ...

خب توزندگی ادم به مشکل بر میخوره حتی موفق ترین ازدواجا 

فارغ التحصیل هاگوارتز

خب توزندگی ادم به مشکل بر میخوره حتی موفق ترین ازدواجا 

بله ولی با شناخت بهتر قبل ازدواج و توی زندگی با مدیریت درست میتونی این مشکلارو کمتر یا ب درستی حل کنی.ادما توی ازدواج دنبال ارامشن بی جهت ب بحث نمیکشه اگرم کشید باید بتونی مدیریت کنی

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز