2777
2789
عنوان

خیلی درد می‌کنه🙁🥺

71 بازدید | 3 پست

پیشیم چشاش درد میکرد بردم داروخونه حیوانات قطره داد از وقتی میزنم بدترررر شده همش چرک می‌کنه یه چش بچم اصلا باز نمیشه🥺راه خونگی وجود نداره بهتر شه خیلی گناه داره🥺🥺🥺

دوباره ببرش گناه داره حیوون بی زبون

منم خوشی دارم و خوشبختم ولی خوشی هام اینجا نمیگم و به شمام پیشنهاد میکنم خوشی هاتون نگید ♥️🕯️ لطفا شعور داشته باشید مردم قضاوت بی‌جا نکنید تا وقتی کسی ازتون توی سایت کمک میخواد به جزییات یا حاشیه نرید . کسی که نظرش با شما فرق داره دشمن شما نیست. وقتی کسی از خوشی هاش میزاره لطفا بهش ثابت نکنید که تو بدبختی .  واقعا به کجا میرسید مردم الکی تحقیر کنید نی نی سایت جای خالی کردن عقده هاتون نیست محیط سمی نکنید  بین منو شوهرم ۱۵ سال اختلاف سنه و عاشق همیم میدونم روی این موضوع حساسید گذاشتم که بیشتر حساس بشید 😂😂

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خواهرشم براش چششو لیس زده اونم اینطوری شده من دیوونه میشم اخر از دست اینا 😭

حالا گریه نکن دوباره ببر پیش دام پزشک شاید آنفولانزایی چیزی گرفتن شما رو هم مریض میکنن

منم خوشی دارم و خوشبختم ولی خوشی هام اینجا نمیگم و به شمام پیشنهاد میکنم خوشی هاتون نگید ♥️🕯️ لطفا شعور داشته باشید مردم قضاوت بی‌جا نکنید تا وقتی کسی ازتون توی سایت کمک میخواد به جزییات یا حاشیه نرید . کسی که نظرش با شما فرق داره دشمن شما نیست. وقتی کسی از خوشی هاش میزاره لطفا بهش ثابت نکنید که تو بدبختی .  واقعا به کجا میرسید مردم الکی تحقیر کنید نی نی سایت جای خالی کردن عقده هاتون نیست محیط سمی نکنید  بین منو شوهرم ۱۵ سال اختلاف سنه و عاشق همیم میدونم روی این موضوع حساسید گذاشتم که بیشتر حساس بشید 😂😂