2777
2789
عنوان

لابیاپلاستی....

2402 بازدید | 119 پست

انجام بدیم یا ندیم نظر شماها چیه بچه ها؟

من واقعااااا به خاطر این موضوع عدم اعتماد به نفس شدید پیدا کردم💔

حس میکنم معذرت میخوام😑ماله من زشت ترینه تو دنیا آخه خدایا اینا چیه دیگه اضافه کردی بهش فکر می‌کنم تا آخر عمرم با این وضع هيچوقت روم نشه اون ناحیه رو به کسی نشون بدم....از شوهررررر آینده بگیرید تاااا اپراتور لیزر و.....

یکی از دلیل هایی هم که لیزر بیکینی نمیرم همینه

بچه ها بخدا خسته شدم طبیعیه این؟

ماله هم انقد معذرت میخوام زشت و بد قواره ست و.....خودتون میدونید دیگه؟

کیا این مشکل رو دارن؟ بابا من حس میکنم ماله همه خطیه فقط ماله من بدبخت این مدله😐

حس میکنم اگه بخوام با شوهر آیندم رابطه برقرار کنم با دیدنش تعجب میکنه ک چرا این شکلیه

یا دیگه رابطه برقرار نمیکنه باهام 

"من از امروز شروع به تغییر میکنم" ✨️🌱 ^۱۴۰۳/۱/۱۲^ تغییر مثبت🌿🤍 رو به جلو...🏃‍♀️ دیگه بی انگیزه و ناامید نیستم نسبت به زندگیم 🙂 شاید یه روزایی حالم خیلی بد بود، اما یاد گرفتم که:✨️🌱 زندگی همیشه قرار نیست ایده ال باشه... قرار نیست همیشه بخندی همیشه کارای مثبت کنی همیشه فکرت و رها کنی... یه جاهایی هم زندگی سختی داره غم و غصه داره ناراحتی داره گریه داره! که وجود همه اینا لازمه زندگیه! نباید ناامید شد✨️🫂🤍 شروع دوباره 🏃‍♀️🤍🌿 خودش یه برد محسوب میشه🌱 خودت حال خودتو خوب کن و با کارای کوچیک توی خودت انگیزه ایجاد کن. حذف ادمهای سمی از زندگیت🦋 اولین قدم برای خوب کردن حالته...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه اذیتت میگنه عمل کن اما اگه اذیت نمیکنه سعی کن عمل نکنی چون میگن بعدش خیلی مراقبت داره

منم خوشی دارم و خوشبختم ولی خوشی هام اینجا نمیگم و به شمام پیشنهاد میکنم خوشی هاتون نگید ♥️🕯️ لطفا شعور داشته باشید مردم قضاوت بی‌جا نکنید تا وقتی کسی ازتون توی سایت کمک میخواد به جزییات یا حاشیه نرید . کسی که نظرش با شما فرق داره دشمن شما نیست. وقتی کسی از خوشی هاش میزاره لطفا بهش ثابت نکنید که تو بدبختی .  واقعا به کجا میرسید مردم الکی تحقیر کنید نی نی سایت جای خالی کردن عقده هاتون نیست محیط سمی نکنید  بین منو شوهرم ۱۵ سال اختلاف سنه و عاشق همیم میدونم روی این موضوع حساسید گذاشتم که بیشتر حساس بشید 😂😂
من تو این شانس آوردم فک کنم🤦🏻‍♀️😅

خوش به حالت😭😂ما بدبختا چیکار کنیم

"من از امروز شروع به تغییر میکنم" ✨️🌱 ^۱۴۰۳/۱/۱۲^ تغییر مثبت🌿🤍 رو به جلو...🏃‍♀️ دیگه بی انگیزه و ناامید نیستم نسبت به زندگیم 🙂 شاید یه روزایی حالم خیلی بد بود، اما یاد گرفتم که:✨️🌱 زندگی همیشه قرار نیست ایده ال باشه... قرار نیست همیشه بخندی همیشه کارای مثبت کنی همیشه فکرت و رها کنی... یه جاهایی هم زندگی سختی داره غم و غصه داره ناراحتی داره گریه داره! که وجود همه اینا لازمه زندگیه! نباید ناامید شد✨️🫂🤍 شروع دوباره 🏃‍♀️🤍🌿 خودش یه برد محسوب میشه🌱 خودت حال خودتو خوب کن و با کارای کوچیک توی خودت انگیزه ایجاد کن. حذف ادمهای سمی از زندگیت🦋 اولین قدم برای خوب کردن حالته...
هزار مدلشو داریم چرا فکر کردی مال همه خطیه؟!

خب معمولا این مدل کمتره

بیشتر اکثرا به قول خودشون خطیه یا حداقل کوچیکه

معذرت میخوام میگم....از ما یه جوریه که از پشت هم معلومه افتاده پایین

من برعکسشو شنیدم

ی خانومی اینجا تاپیک زده بود ک کلیتوریسشم دستکاری کرده بودن میگفت دیگه نمیتونم با شوهرم رابطه برقرار کنم هیچ حسی ندارم

[تورا جانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی،مگر جان بی تو می ماند در این تندیس انسانی؟]