2821
2789

واای اسی منم سوال دارم خواهش میکنم اگه تجربه دارید جواب منم بدید 

دیرور زوز پنجم پریودیم بود کاملا خون ریزی قطع شده بود یه لیوان بزرگ دارچین نبات خوردم شبم رابطه داشتیم بعد نیم ساعت خون ریزی شروع شد در حدی که میرفتم دستشویی فقط میومد الانم قطع شده تقریبا دلیلش چیه ؟؟ کمر دردم داشتم 

اینا نشونه زخم رحمه ؟

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

منم اینجوری شدم ۲تاژلوفن باهم خوردم دمنوش رازیانه هم خیلی خوبه بچسب به بخاری اگه کسی هم پایین کمرتو ماساژبده خیلی تاثیرداره

گاهی بایدنبخشید کسی راکه بارهااورابخشیدی ونفهمید...گاهی نبایدصبرکرد...بایدرهاکردورفت تابدانندکه اگر ماندی رفتن رابلدبوده ای...گاهی برسرکارهایی که برای دیگران انجام می دهی بایدمنت گذاشت...تاآن راکم اهمیت ندانند...گاهی بایدبدبودبرای کسی که فرق خوب بودنت رانمیداند...وگاهی بایدبه آدمهاازدست دادن رامتذکرشد!آدمهاهمیشه نمی مانند...یکجادررا بازمیکنند...وبرای همیشه می روند...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

واای اسی منم سوال دارم خواهش میکنم اگه تجربه دارید جواب منم بدید  دیرور زوز پنجم پریودیم بود ک ...

روز پنجم که پریود تموم نشده کامل 

گرمی خوردی و رابطه هم داشتی بدتر شده

اگه تصمیم داری طلاق بگیری تاپیکم با عنوان {قبل از اقدام به طلاق چندتا سوال رو از خودتون بپرسین} رو بخون:)

منم از ساعت ۳ دارم .دمنوش زنجفیل زعفران چایی سبز دو سه مرحله خوردم رونتر و از درد کاسته شده 

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞

منم تو وضع شمام..دمکرده پونه وکاکوتی با نبات یا دمکرده زعفران که خیلی غلیظ نباشه بخور..جاتوگرم کن یا کیسه آب گرم بزار..کمر به پایینتو ماساژ بده..تند تند دستشویی برو وخیلی توشستن خودت وسواس خرج نده وحتما بعدش خودت رو خشک کن..

وسعی کن بخوابی..اگه خونریزیت زیاده مفنامیک اسید بخور اگه نه استامینوفن بخور وبخواب.. هیچی اندازه خواب تسکین دهنده نیست 

واای اسی منم سوال دارم خواهش میکنم اگه تجربه دارید جواب منم بدید  دیرور زوز پنجم پریودیم بود ک ...

چون هنوز رحمت کامل بسته نشده بوده گرمیجاتی که خوردی و رابطه باعث باز شدن دوباره شده..نگران نباش

چون هنوز رحمت کامل بسته نشده بوده گرمیجاتی که خوردی و رابطه باعث باز شدن دوباره شده..نگران نباش

ممنون عزیزم خیلی نگران بودم مطب بعداظهر باز میشه برم پیش  متخصص ترسیدم زخم باشه 

❣️

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

ممنون عزیزم خیلی نگران بودم مطب بعداظهر باز میشه برم پیش  متخصص ترسیدم زخم باشه  ❣️

نگرانی نداره..فک کنم هرخانم متاهلی این رو تجربه کرده باشه..رحم درحال بسته شدن بوده وچون تدریجی بسته میشه بااون گرمیجات تحریک شده وخون ریزش کرده..

خونریزی توی تموم شدن پریود چیز نگران کننده نیست

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز