2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خمیرشو پهن کن.روش سس کچاپ بزن همه حاش پخش کن بعد یکم پنیر پیتزا بزن روش کالباسو بریز باز  پنیر و قارچ و سوسیس و فلفل دلمه وزیتون و ذرت هرچی که خواستی بزنی خلاصه بزن دوباره پنیر بریز یکمم رو پنیرظ روغن بزن کش بیاد

به نام خدا خمیر پیتزارو برمیداری

روش مقدار کمی پنیر پیتزا و سس قرمز میزنی

پنیر کم باشه ها

دو هرچی دل تنگت میخواهر میریزی روش

۳ روش پنیر میریزی میزاری فر

به همین سادگی

من گوشت چرخ کرده یا مرغ ریش ریش رو با یکم پیاز و قارچ خورد شده و فلفل دلمه سرخ میکنم 

بعد یکم قارچ خام هم میریزم رو پیتزا

اگه دلت خواست و موجود بود زرت و زیتون حلقه شده هم بریز

خلاصه که مواد روشو هرچی عشقم کشید میریزم🤣🤣

من دوتا چونه خمیر بربری میخرم پهن میکنم توی سینی توستر 

یه کم سس کچاب میزنم روی خمیر با چنگال چنتا سوراخ میزنم روش یکم پنیر میریزم بعد کوکتل قارچ فلفل دلمه ذرت میریزم روش بعد کلی پنیر پیتزا میریزم روش سینی رو میزارم داخل توستر 

همین 

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔

اول سس کچاپ بریزروی نون یاخمیر 

بعدپنیر بعدگوشت چرخی سرخ شده یامرغ که ازقبل پختی میتونی یکی دوتا سوسیسم رنده وسرخ کنی اضافه کنی

بعدم فلفل دلمه نگینی (که باپیازرنده ریزشده یکم تفت بده که نرم بشه) قارچم تفت بده ازقبل 

همه رواضافه کن دوباره پنیرپیتزا بریزآویشن هم بریز روش یکککککم آبم اسپری کن روش 

🤞🏻فقط آویزون خداباشید نه هیچ بنی بشری🤞🏻💚حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعمَ النَّصيرُ💚خدایا من تاوقتی تورودارم.....هیچ جای این تقدیرسرخم نمیکنم😊تاوقتی تورودارم ازهیچ نشدنی ای نمی ترسم🥲تاوقتی تورودارم برام مهم نیست کی چی میگه🙃همین که جلوتوآبرودارباشم کافیه...من تاوقتی تورودارم خسته نمیشم،کم نمیارم...😇تاوقتی دستم رومیگیری وپشت وپناهمی برام فرقی نمی کنه چه مشکلات وسختی هایی پیش رودارم...من فقط باید همیشه تمام تلاشموبکنمُ باقی روبسپرم دست تو..خدایا شکرت که هستی وایمانم روروز به روزقوی ترمیکنی...😘😘💚💚
خمیرشو پهن کن.روش سس کچاپ بزن همه حاش پخش کن بعد یکم پنیر پیتزا بزن روش کالباسو بریز باز  پنیر ...

بعد لازمه موادشو اول سرخ کنم؟ 

بوین حالا دست ب یک دادن جوون سی یک نادن چندی آسونه😍🩷🌱
بعد لازمه موادشو اول سرخ کنم؟ 

اگر فر داری نه اگر ماهیتابه ای درست میکنی بله ولی برای همون فر هم گوشت چرخ کرده بخوای بریزی باید تفت بدی با نمک و ادویه یا مرغ باشه باید بپزیش فقط سوسیس کالباس و سبزیجاتش پختن نمیخواد