2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید واقعا خسته میشه با این وضعیت خیابونا و ترافیک  باز اگه خیلی کمه یا اصلا نیست قانعش کنید ...

چطوری بزارم تو غذاش ؟

نمیدونم بالاتر از دوست دارم چیه!ولی هرچی هست «من تورا همون"

[QUOTE=315839596]چه سوالی داری عزیزم بپرس من درخدمتم[/QUOTEمن مشکلی برای بارداری ندارم تنبلی تخمدان هست ک تو سونو نشون داده شد اصلا مشکلی برای بارداری نیست 

احتمالش هست بخاطر سیگار شدین همسرم باشه یا ک چون رابطمون کمه؟

مثلا میتونی چند قطره با چاییش اضافه کنی یا براش شربت درست کنی چند قطره اضافه کنی هرچیزی که توش گلا ...

بعد میلش زیاد میشه 

یه وقت گناه نباشه 

[QUOTE=315839596]چه سوالی داری عزیزم بپرس من درخدمتم[/QUOTEمن مشکلی برای بارداری ندارم تنبلی تخمدان ...

نه عزیزمربطی نداره

برایه بار داری شرایط زیادی هست که باید تو بدن هر دوتون نرمال باشه.

مهم ترین چیز استرسه که نداشته باشید

اگه وزنتون زیاده یکی چند کیلو کم کنید خیلی تاثیر داره

نه عزیزمربطی نداره برایه بار داری شرایط زیادی هست که باید تو بدن هر دوتون نرمال باشه. مهم ترین چیز ...

من خیلی لاغرم 

ولی اون چاقه

نه عزیزمربطی نداره برایه بار داری شرایط زیادی هست که باید تو بدن هر دوتون نرمال باشه. مهم ترین چیز ...

استرس من دارم 🥺