بچه ها بی بی چکو که گذاشتم چیزی معلوم نبود.بعد از پنج دقیقه یشه شو با چاقو دراوردم و عینک زدم دیدم هاله دارع.یکم که بیشتر موند مثلا یه ربع بعد صورتی شد. حامله م یا نه؟ نکنه مثبته کاذب؟
فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
😂😂 ولی درکل درکت میکنم منم باهربار بی بی جک زدن دنبال هرراهی بودم ک یه هاله بینم حتی چندین بار هاله هم دیدم ولی پریودشدم ولی مال من مارک مدیکور بود تاحالا روژان استفاده نکردم ایشالا ک مال شما مثبته.چندروز عقب انداختی؟؟علائم چیاهس؟؟
سر پسرم منفی بود تا ۱۰ دقیقه انداختمش توی سطل و اومدم بیرون با ناامیدی دوباره ۳ ساعت بعد رفتم دیدم یه هاله خیلی خیلی کمرنگ داره انگار در حد توهم بود. فرداش ازمایش دادم مشکوک بود بعد دو روز تکرار کردم مثبت شد
فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
شما علائم هم داشتید؟ بعد کی تست زدید، قبل موعد یا بعدش؟
روز موعد زدم .
بله سینه درد شدید.
هوس چیزای شور.
عالایم پریودیم خیلی شدیدتر شده بود.
سلام خانما.من امروز که ۲۹ سیکلم بود رفتم ازمایش بتا و مثبت بود. اما مقدارش۵۷. رنج ازمایشگاهم بالای۵۰ حامله هست. حالا چون زود رفتم پایین بود شنبه میرم تکرار کنم.اما به دکتر نشون دادم گف مثبته