2777
2789
عنوان

سه روزه ا‌ومدم خونه بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 972 بازدید | 42 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیانت دردی که تا عمر داری زخمش رو دلت میمونه خدا این مردای هوس باز و از رو زمین محو کنه واقعا بگو چرا ازدواج میکنی برو به هوس بازیت برس آخه الدنگ خدا بهت صبر بده نگران نباش خانواده پشتت هستن همین خوبه و تا مهر طلاق خورده نشه این نگرانی و دلشوره باهاته خواهر خنگ من بخاطر همین حسایی که زمان قهر داشت نتونست تحمل کنه برگشت سر زندگیش

مگه من براش چی کم گذاشتم رفت با یه زن متاهل سن بالا دارم میسوزم

عزیزم این نامرد خودش کم داشت که رفته با یه متاهل . اگه تو کم گذاشته بودی حداقل می خواست بره دنبال کسی حداقل مثل آدم اول طلاقت میداد بعدم می رفت زن می گرفت نه این که خیانت کنه اونم با سن بالای متاهل .خیلی کثیفن هر دو . 

مگه من براش چی کم گذاشتم رفت با یه زن متاهل سن بالا دارم میسوزم

زیادی بهش بها دادی 

میگن گربه یه خصلتی داره وقتی بهش غذا میدی فکر میکنه خدای شماست که بهش غذا میدی اما سگ نه،وقتی بهش غذا میدی میگه تو خدای منی 

حالا بعضی از مدها گربه صفتن 

زیادی بهشون برسی ،غرقشون بشی و...فکر میکنند خدای شمان که انقدر بهشون میرسی 

سوگواری کن برای تمام روزهایی که باهاش داشتی و قدر ندونسته ،اما خم نشو بلند شو و محکمتر از قبل ادامه بده 

یه مسئله دیگه ای که هست این خیانتها همه ریشه در کودکی شخص داره وابستگی شدید کودک به مادر،بریده نشدن ناف عاطفی و رعایت نکردن حریم خصوصی در دوران کودکی وگاها تجاوزی که به کودک میشه 

امیدوارم برات بهترینها رقم بخوره 

شوهرت یه روزی پشیمون میشه که خیلی دیره چون هم شما رو از دست داده هم دخترش و

گریه هاتو ن جیغاتو بکش   و ببین میتونی دل بکنی یا نه  اگه دلت کنده نشد اون ...

میخوامش من کلی بخاطر بودنش تو روی همین خانوادم ایستادم اما میدونم کسی که بارها بخشیدمو فایده ای نداشت دیگه لایق نیست 

این دیگه وصله تن من نیست😔😔

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ
جوش اونو نزن به روزی فک کن که بیاد به پات بیفته والتماست کنه چون خودش بعد میفهمه چه غلطی کرده

من الانشم به پام افتاده اما دیگه مهم نیست

الان فهمیده زندگیشو مفت از دست داد

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ
زیادی بهش بها دادی  میگن گربه یه خصلتی داره وقتی بهش غذا میدی فکر میکنه خدای شماست که بهش غذا ...

تمومه تلاشمو میکنم واسه دخترم

تا جون دارم کار میکنمو نمیزارم منت کسی سرش باشه😔

آخ از جوونیم 

لااقل دیگه غصه این که کسی بهم خیانت کنه رو ندارم

یادمه هربار که لو میرفت جای عذر خواهی حمله میکرد سمتم

دخترم با چشمای ک‌وچیکی که از ترس گرد شده بود نگاه میکرد به ما

بخاطر دخترمم شده دیگه نمیبخشمش و اینقدر خوشبخت میشم که بسوزه

درسته که دیگه اون مهر اول و نداره واست ولی به خاطر بچه ....

پارسال که فهمیدم بخاطر بچه بخشیدمش 

یه سال تموم بارها تکرار کرد

بچه هم داشت آسیب میدید دیگه

الانم فکرمیکنه دروغ میگم میخوام طلاق بگیرم

ای خواهر من اینقدر بدبختم که ۷سال تحمل کردم