2777
2789
عنوان

چقدر حساس شدم

125 بازدید | 28 پست

خانما من نمیخوام از خودم تعریف کنم به خدا. فقط شرایطو میگم. شما که منو نمیشناسید از خودم تعریف کنم مثلا خودمو بالا ببرم.حوصله دارید بگم؟

مشکل مهمی نیست ولی ناراحتم می‌کنه 

فقط تو رو خدا نرید من تایپ کردم زود زود میزارم.

من نمیگم خیلی خوشگلم ولی خدایی از خواهرشوهرام خوشگلترم🤣 البته منم معمولی ام ولی آرایش خیلی به صورتم میشینه. مذهبی ام واسه همین زیاد آرایش نمیکنم. سر عروسی ها و مناسبتا فقط آرایش میکنم که به چشم میاد. تو عروسی و عقد خودم که واقعا خوب شده بودم البته سر عروسیم مادرشوهرم نزاشت شوهرم ارایشگاه گرون برام بگیره. من رفتم آرایش پایه عقد ولی یه جای نسبتا خوب انجام دادم واسه عروسیم😑 اون موقع واسه عروس دو تومن میگرفتن من ۴۰۰ دادم😐 مادرشوهرمم همون موقع ارایشگاه معروف رفت یه تومن داد😂 ولی با این وجود من واقعا خوب شده بودم. تمام این مدت مادرشوهرم نشست گفت دیدی آرایشگاه خوب رفتی بازم خوب نشده بودی؟ تو تو خونه خودت ارایش کن. چرا میری ارایشگاه وقتی عوض نمیشی. هربار هم من میگفتم من راضی بودم. عروس من بودم مهم خودم بودم.

جالبه کل فامیل میگن چقدر قشنگ شده بودی یا سر عروسی های دیگه همشون پامیشن برام صدقه میدن که چقدر ناز شدی الان چشمت میزنیم بعد مادرشوهرم همش میگه چیزی نشده بابا. انگار عوضش کردن گنده اش میکنید 😑 حتی یه بار عمه ی شوهرم تو گوشم گفت ناراحت نشو مادرشوهرت سنش کمه تو رو به چشم جاری میبینه نه عروس. دلش نمیخواد خوشگلتر بشی.

الان باقیشو میگم

دختر خودشم هر مراسم یه سالن می‌رفت تا ببینه کدوم خوبه و خیلی عوض میشه سر عروسیش بره اونجا. بالاخره یکیشو پیدا کرد و هفته پیش ۱۲ تومن واسه شنبون و ارایش داد و انصافا خوشگل شد. منم ارایشگاه رفته بودم باز نه جای گرون. ۸۰۰ دادم ولی وااااقعا دستش درد نکنه خوشگل شدم.

باز همه میگفتن چقدر قشنگ شدی. یعنی حتی طرف داماد هم همه میگفتن کجا رفتی چقدر قشنگ شدی. به عروسم میگفتنا ولی خب اون عروس بود معلومه که باید عالی میشد. بعد هربار مادرشوهرم با حرص نگام میکرد

الان دو روز پیش خواهرم پیش من بود مادرشوهرمم اومد. خواهرم میگفت عروس چقدر قشنگ شده بود ماشالا. الهی همیشه خوشبخت بشه. عروسک شده بود. مادرشوهرمم میگفت همه میگن. البته که باید عروسک میشد. خیلیا چشم دیدن خوشگلی دخترمو ندارن و چپ چپ نگام میکرد‌. میگفت عروسی شب عروسه، عروس باید خوشگل باشه فقط عروس باید به چشم بیاد و... خواهرم هم هی نگام میکرد و ابروهاشو بالا میداد که هیچی نگو.منم هیچی نگفتم

به خدا من لباسم بنفش بود. نه تور داشتم نه تاج نه چیز هاصی که بگه نمیخواسته عروس به چشم بیاد.

بماند که عروسی من مادرشوهرم پیرهن سفید پوشید. به خدا راست میگم. میگفت تم عروسی رو رعایت کردم و ارزو داشتیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدا ب دادت برسه چه عتیقه ست 

خداروشکر مادر شوهر اینده تو این فازا نیست

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

واسه هرکی وسط مجلس میرقصید مادرشوهرم شاباش میریخت. واسه همسایه واسه دوست واسه طرف داماد ولی واسه من هیچی. همه هم متوجه شدن. طوری که خانواده داماد و همسایه ها پاشدن شاباش دادن که ناراحت نشم( طرف ما شاباش دادن رسمه مسخره نکنید 🤣) یعنی فقط الان نیستا. همه ی مراسما اینطوره. اصلا حسابم نمیکنه. 

الان من هروقت میرم خونشون تلفنو میگیره دستش میگه فلانی دیدی دخترم چقدر قشنگ شده بود؟ شکرخدا پیش پسر مردم من شرمنده نیستم. هرچی هست از خودشه نه زور آرایش. نمیفهمم درد این زن چیه. خیلی ناراحتم به خدا

شوهرمم میگع با تو نیست تو حساسی

دیگه اونو نمیتونی تغیرش بدی خودتو اذیت نکن و حرص نخور  ازین ببعد خونه مادرشوهرتم رفتنی ارایش ک ...

یه کوچولو بلدم ولی به خدا یه طوریه اخلاقش ارایش کنم برم میگه ارایش کرده شوهر دخترم به‌اون نگاه کنه. انقدررررر بددل و حسوده

خوب شد مادرشوهرم۷۰سالشه

مامان من همیشه میگفت کاش مادرشوهرت جوون باشه پایه باشه هرروز مجبور نباشی بری ببریش دکتر و فیزیوتراپی و... الان میگم کا شهمون پیر بود