2777
2789
عنوان

هر کاری میکنم اونم تقلید میکنه..

361 بازدید | 15 پست

از این دوستای دوزاری داشتین که هر وقت کارتون داشتن باهاتون حرف بزنن

ی دوست دارم هم زبون نیستیم تمام کارای خوابگاهیشو من براش انجام دادم کمد اینا براش رزرو کردم تا سوار اتوبوس میشدیم اول برا اون جا میگرفتم بعد خودم! بعد جالبه میومد میگفت واای اینجارو دوس ندارم ی جای دیگه میرفت مینشست تا موقعیت پیش میاد همش هم زبونا و قومیتمو میکوبونه و از خودشون تعریف میکنه زیادی خودشو دست بالا گرفته خودش تا ۱۲ شب با اینو اون تلفنی صحبت میکنه اگه ی شب بیکار باشه دستور خاموشی میده! چیزی که زیاد حرصمو درمیاره اینه که هر غلطی بکنم اونم تقلید میکنه گفتم شاید من حساس شدم ولی اطرافیانمم همینو میگن میبینه دارم درس میخونم از در نیومده تو اونم شروع میکنه درس خوندن ولی شکر خدا هیچوقت حوصله نداره تا اخرش درسارو بخونه ی نیم ساعتی میخونه ول میکنه اگه مامان یا بابام بهم زنگ بزنن همونموقع زرتی گوشیشو میاره به خونشون زنگ میزنه اگه ی روزی درس نخونم اونم نمیخونه وسایلامو تمیز میکنم اونم تمیز میکنه خیلی ادم عجیب و رو مخیه! واقعا نمیتونه برا خودش برنامه ای بچینه؟ ی دوست همزبون خودش پیدا کرده یجوری قربون صدقه‌ش میره برا من اینجوری نبود با اینکه من خیلی صافو صادقانه باهاش رفتار میکردم و واقعا پشیمونم..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

د شرف کات کردنم😂

افلين در شرف نباش لطفا 😁 كات كن 

فقط بهش سرويس نده ديگ ب هيچ وجه 

اروم اروم ازش فاصله بگير

ممكنه شخصيت خبيث داشته باشه اذيتت كنه خودت اذيت شي 

سرويس نده و اروم اروم فاصله يگير.. خواس بره بيرون بگو درس دارم 

يا خودم جاي ديگ كار دارم همش بهونه بيار 

….