2789
عنوان

خدایامرسی🙂🙃😉

84 بازدید | 3 پست

خداجونم مرسی....

من از دیشب تا حالا که بیدار شدم ار خواب در بی دفاع ترین حالت ممکن بودم ...براحتی ممکن بود دزد به خونم بزنه گاز بخاری یا حتی زلزله باعث مرگم بشم ...میتونست اصلا از ناراحتی چیزی خوابم نبره ...ممنونم که حافظم بودی ...ممنونم که در آرامش کامل از حضور تو خوابیدم و بیدارشدم ..دیشب افراد زیادی برای همیشه این سیاره رو ترک کردن ولی تو به من اجازه دادی یه بار دیگه چشمامو باز کنم ...روشنایی رو ببینم و این یعنی من باید ادامه بدم ...ممنونم که بهم آرامش میدی ممنونم مه حضورتو بهم یادآوری می‌کند...

رفیق اگه گاهی تو کارت گره میوفته فکر کن ببین کجا خدارو از یاد بردی یا حتی ازش غافل شدی که الان با این وسیله میخواد بهش نزدیک بشی...

میدونم امروز بهترین روز برای توعه روزی پر از لبخند و آرامش و برکت ...صبحمون بخیر دوست خوبم :)

خدایا شکرت که از مستاجری به صاحب خونه تبدیل شدم شکرت که از منتظر اتوبوس موندن رسیدم به لذت رانندگی با ماشین خودم شکرت به خاطر شنیدن این جملات(مااااااماااااان کجایی؟خانوم کجایی؟سلام دخترم ...اجی خوبی )اینا همه عزیزانمن خدایا نگه دارشون باش خدایا شکرت به خاطر محبتی که از همه اطرافیانم میگیرم شده حتی با یه سلام و یه لبخند من از کنار وانت میوه فروش رد میشم و میبینم یه خانم یه پلاستیک میوه دستشه و فروشنده کارت میکشه از ته دل میگم خدای روزی دهنده شکرت بخاطر خریده یه بنده و رسیدن روزی بنده دیگت من از دیدن پاجوش گلام از ته دل میگم خدایا شکرت من لحظه پختن غذا چرخیدن کلید در و اومدن همسرم لحظه اتو کشیدن مقعنه دخترم میگم خدایا شکرت (دیار مامان به جمع سه نفر منو بابا و اجی خوش اومدی پسرکم)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: