2777
2789
عنوان

چرا انقد سخته 😭😭

130 بازدید | 7 پست

چیشد زنذگی انقد سخت شد اخه این چه زندگیهههه 

نامزدم بخاطر کار ۶ ماهه رفته راه دور یه ماهو نیمه همو ندیدیم😭😭خیلییی بده خیلیی سخته از این وضعیت متنفرم 😭

هی بخاطر دلتنگی میخواد منصرف شه برگرده از یه طرفم به پولش نیاز داره 😭

انقد سگ دو زدن تا کجااا پس کی زنذگی کنیم هووووف

اره ماهم چندساله نمیتونیم عروسی بگیریم.اینقد کارش سخته و اذیت میشه اماهرکارمیکنه اخرش دخل و خرجمون ی ...

نامزد منم صب تا شب تایم کارشه بعد کار بیهوش میشه آخرم پولش معلوم نیست چطور خرج میشه هیچی نمی‌فهمیم 

همه عمرمون داره اینطوری میره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نامزد منم صب تا شب تایم کارشه بعد کار بیهوش میشه آخرم پولش معلوم نیست چطور خرج میشه هیچی نمی‌فهمیم&n ...

اره دقیقا حیف جوونیمون که باید توزندگی کنارهم باشیم داره جداجدابه سختی میگذره میتونست قشنگترین روز زندگیمون باشه..اره بیجاره ازبس خسته میشه گاهی حتی نانداره باهم صحبت کنیم حتی گاهی ناراحت میشم اما منطقی که فکرکنی حق دارن بیچاره ها..خیلی شرایط بدیه .خداباعث وبانیشولعنت کنه

اولا خدا ب دلتون آرامش بده.. متاسفانه زندگیا واقعا سخت شده.. شما خودت میگی ب پولش احتیاج دارید پس کنارش باش سعی کنین جوری رفتار کنین اونم تحمل کنه این زمان رو وگرنه همش بگید دلتنگشید برمیگرده باز پیشرفتی نیس.. توکل ب خدا حل میشه.. مهم اینه همو دارید.. زندگی رو باید ساخت توکل ب خدا

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

اولا خدا ب دلتون آرامش بده.. متاسفانه زندگیا واقعا سخت شده.. شما خودت میگی ب پولش احتیاج دارید پس کن ...

آآخه اگه پیشرفتی حاصل می‌شد دلم نمی‌سوخت اما واقعاً راه دور خرج داره پول خورد و خوراک خودش کلی میشه چیزی از حقوقش نمی‌مونه، به خاطر هیچ و پوچ و چندرغاز از هم دوریم روزای خوبمون داره میره الکی

آآخه اگه پیشرفتی حاصل می‌شد دلم نمی‌سوخت اما واقعاً راه دور خرج داره پول خورد و خوراک خودش کلی میشه ...

خب چ مهارتی دارن؟.. حرفه چیزی بلد هستند وقتی شما اینجور میگید خب فاید نداره.. البته شما نگفتید چ شغلی دارن ولی انشالله موفق باشن

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷