2789
عنوان

سریتا ابرو

294 بازدید | 23 پست

این سریتا که انقدر تعریفش هست واقعا برای ابرو خوبه؟

کسی نتیجه ی مثبتی ازش دیده؟ بگه لطفاااااا

ابروهام مثلااا میکرو کردم ولی انقدر دنبالش خالی شده که بدون مداد اینا ضایست واقعا موندم چی بزنم که قشنگ دربیاد زود🥺🥺

+خدایاشکرت🤍

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

والا من تجربه ابرو نداشتم دوستام مژه اشو زدن عالی بوده . حالا منم دو شبه مژه خریدم میزنم . ولی خیلیا ...

اخه میگن بعد دوره مصرفت باز میریزه ازین موضعی بودنش من میترسم چون یخورده نیست که قشنگ دنباله ابرو ریخت یخورده فقط ریز پرز داره🤦🏻‍♀️😥

+خدایاشکرت🤍

مژه رو داشتم عالیه ولی با قطع مصرف مثل روز اول میشع

اره منم شنیدم بارها که قطع کنی همینه... یعنی باید مداوم استفاده کرد؟ چطور استفاده کردین برای مژتون ؟مداوم؟

+خدایاشکرت🤍

اره منم شنیدم بارها که قطع کنی همینه... یعنی باید مداوم استفاده کرد؟ چطور استفاده کردین برای مژتون ؟ ...

۳_۴ماه هرشب

بعدش یک شب در میون

الان دیگ تموم شده

نخریدم الان دیگ گرونه چون بالای۴۰۰

نازنین هستم 🙋‍♀️عاشق حیوانات مخصوصا گربه ها🐈🐱عضو ۸ساله ی سایت و کوچیک همگی😁👋🏻

اخه میگن بعد دوره مصرفت باز میریزه ازین موضعی بودنش من میترسم چون یخورده نیست که قشنگ دنباله ابرو ری ...

دیگ اینا یجوری ک باید کلا بزنی وگرنه تاثیرش میره . ولی بعد یکی دو دوره دیگ هر شب نمیزنی . خودش نوشته ک مصرفشوچطور باید کم کنی ب مرور

دیگ اینا یجوری ک باید کلا بزنی وگرنه تاثیرش میره . ولی بعد یکی دو دوره دیگ هر شب نمیزنی . خودش نوشته ...

من روغنم گرفتم ولی برای این که این سریتا هم تعریفشه هم نارضایتیش دودلم بگیرم یانه.. مرسی بابت نظرت عزیزم❤️

+خدایاشکرت🤍

والا من تجربه ابرو نداشتم دوستام مژه اشو زدن عالی بوده . حالا منم دو شبه مژه خریدم میزنم . ولی خیلیا ...

مژه هاشون واقعا بلند و پر شده؟

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★