2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

این دوقلو سحر سمیرا دوقلوها اومدن ایران یه پیج زدن روغن میفروشن میگن خوبه ارزونه بگیر

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

من بعد کرونا ریزش شدید داشتم جوری که دسته دسته موهام می‌ریخت کارایی که کردم اولیش حنا بی رنگ و آرد نخود چی و تخم مرغ ترکیب کردم گذاشتم

دومیش روغن سیاهدونه میزدم 

سومیشم آمپول بیوتین خارجی +هیرویت استفاده کردم که ریزشم قطع شد 

از شامپو سبغ استفاده کن

برای من اثر نداشت 

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
پیجشو میدی؟

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز