2777
2789
عنوان

هیچی درست نمیشه

48 بازدید | 6 پست

من ۲۴ سالمه مجردم تو ۱۶ سالگی دو بار قرص خوردم خودکشی کردم راستش دیگه از قوی بودن خسته شدم منم آدمم من مشکل اعصاب دارم افسرده تموم موهام ریزش گرفت از ته زدم که خوب شم هیچ کس منو درک نمیکنه دانشجو ترم آخرم مشکلم اینه که شبیه بقیه دخترا نیستم دخترای ۱۴ ساله میبینم که دستشون سگه میان تو خیابون و کلی پسرا عاشقشون میشن ولی من چی موهام رفته و باید منتظر خواستگار بشم که آخرش شوهر داری و بچه داری کنم من اصلا نوجوانی نکردم خسته شدم قرص اعصاب رو نمیخورم کلی توهمات میاد تو سرم من خیلی بدبختم داداشم همش از دماغم ایراد میگیره همش تو خونم ما پول زیادی نداریم برم بیرون دور بزنم به نظرتون من بمیرم بهتر نیس آخه من به چه دردی میخورم من نمیتونم شبیه بقیه دخترا ی ۱۶ ساله باشم    من مجبورم همش نقش دخترای خوبو بازی کنم اصلا تا حالا پارتی و مهمونی نرفتم هیچکس منو نبرد میگم مگه من چمه 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من یکبار هم پارتی نرفتم اصلا دوستپسر نداشتم 🤣 نردیک سگم نمیشم  ولی راهایی که بهم آرامش میدهر ...

😅آخی میدونم آرامش رو تا دلت بخاد دنبال میکنم ولی دیگه از این آروم بودن خسته شدم دلم میخواد مثل اونا برم پارتی شاد باشم چیه هی آرومم چهرمم آرومه خسته شدم