2777
2789
عنوان

کمر درد تو۲۵سالگی...

275 بازدید | 7 پست

خانوما من چندروزه کمر درد دارم قسمت بالایی کمرم سمت شونه هایم ولی نقطه وسط کمرم یعنی همون مهره های کمرم دردمیکنه کارسنگینم نکردم همون کارای همیشگیم..اینم بگم سزارین شدم قبلا نه الان

این کمر درد واسه چی میتونه بشه امونمو بریده همش دردمیکنه آخه از این سن دردبگیره وای بحال ۲۰سال دیگم....

دوستان کاربری دست دوتاخواهره یه متاهل ودارای دوفرزند یکی مجرد.....

خب مگه شما نمیدونستید کسانی ک سزارین میکنن کمر درد میگیرن حتی اگه چند سال هم گذشته باشه

جاریه من تو جوانیش سزارین کرده بود میگه تا الان ک ۵۰ سالشع هنوز کمر دردش از زمان سزارین باهاش مونده

وقتی خواب انقدر خوبه، ببین‌ دیگه مُردن چیه...
خب مگه شما نمیدونستید کسانی ک سزارین میکنن کمر درد میگیرن حتی اگه چند سال هم گذشته باشه جاریه من تو ...

قطع شده بود که الاح چن روزه  دائم درد میکنه خستم کرده دیگه..تازه من دوبارم سزارین شدم...بچه اولم قراربود طبیعی باشه کیسه آبم سوراخ شد دوروز بستری بودم هرچی آمپول فشار زدن زایمان نکردم دیگه بچه افتاد توخشکی و اورژانسی اونم موقعی که درد زایمانم شروع شده و رحمم داشت باز میدش  سزارینم کردن...الان دوسالونیم از سزارین دومم میگذره بعد دوسالونیم الان باید کمر دردبگیرم😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تشک یا جا خواب عوض کن رو فرش سفت بخواب 

مواد غذایی با خاصیت سرد روز نخورید .مثل لبنیات و گوشت گاو ، کره، و مرغ اگر دوست دارید با پودر زعفران یا خولنجان یا زنجفیل مخلوط کن بخور تا دیسک های بدنت آزاد بشن درد نگیره

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
عزیزم ارتباطی با سزارین نداره. برو دکتر عکس بگیر ببین چی شده شاید فقط ‌قلنج کرده باشی معلوم نیس ...

نه قلنج نیس دردش مشخصه قلنج نیس فقط یکی ازمهره های کمرمه دردمیکنه قبلا هم دردمیگرفت این مهره ولی برای یکی دوساعت و آروم میشد الان چنروزه دردش ول نمیشه

الان با گرفتن سشوار یا با حرارت کم اتو از روی مقوا اثر خوبی داره بهتر میشد

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
نه قلنج نیس دردش مشخصه قلنج نیس فقط یکی ازمهره های کمرمه دردمیکنه قبلا هم دردمیگرفت این مهره ولی برا ...

اگه مهره باشه که حتما باید بری تصویر برداری تا ببینی چی شده. ولی هیچ هیچ ارتباطی با سزارین نداره. سزارین کاری به مهره ها نداره. اتفاقا فشار طبیعی روی مهره و ستون فقرات و لگن خیلی بیشتر از سزارینه. البته بارداری هم فشار زیادی به مهره ها میاره من از ماه آخر بارداری یه درد مختصری توی مهره هام حس کردم‌. هنوزم اون درد رو حس میکنم. و بعد از بارداری بخاطر شرایط بچه داری و کار زیاد هم دیسک گردن گرفتم و هم سیاتیک