بدنتووو نابود میکنه مغزت هم پوک میکنه . چند کیلویی ؟
من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
۶۰ کیلوام نسبت به قبلم ۷ کیلو چاق شدم و واقعا دارم اذیت میشم البته میخوام فقط یه دوره یعنی ۱ ماه بخ ...
چرا ورزش نمیکنی چرا رژیم نمیگیری . ۷ کیلو که چیزی نیست با بدن خودت اینکارو کنی . یه ماه بخوری کاملا معتاد میشی بهش
من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
امروز نخوردم نمیدونی چقدر بدنم بی حال بودو بی حوصله و بی اعصاب اصلا باورم نمیشد این طوری باشه ...
افرین کار خوبی کردی قطع کردی